Arama sonuçlarınız

1. C

G Serisine Geçmek İstiyorum Yardım

Ynt: G Serisine Geçmek İstiyorum Yardım hüseyin abi budur.

2. C

G Serisine Geçmek İstiyorum Yardım

Ynt: G Serisine Geçmek İstiyorum Yardım merhaba geçen hafta aracın yanındaydım çok kemikli bir araba ayrıca önünde varn vinç var ama difflock yok kemikli tertemiz bir araba araç bursada buttim kapalı otoparkında ben 5 kapı istediğim için ilgilenmedim ama araç güzel.
  3. C

Gd 300 hk

Ynt: Gd 300 hk hüseyin bey teşekkürler. malesef bursada bu aracı görmek mümkün değil veya bana hiç denk gelmedi. bu böğle oluncada sürüş konforu açısından bir bilgim yok . benim için önemli olan sürüş konforu ve hafta sonu beni ve ailemi dağ bayır gezdirmesi. kardeşimde daha önce suzuki samurai...

4. C

Gd 300 hk

Ynt: Gd 300 hk hüseyin bey merhaba g klasse hakkında genş bilgisi olan birini bulmak çok güzel. size bir sorum olacak difflock olmayan bir g ye orjinal olmayan difflock takma maliyeti ne olur acaba ve türkiyede yapılmış örnek varmı teşekkürler cihangir
  5. C

Gd 300 hk

Ynt: Gd 300 hk İlanlardaki satılıklar yaklaşık 1-2 yıllık ilan sürekli güncelleniyor. 86 model difsiz olanları 20-25 arası isteniyor orjinal olsun dersen kilitler ve akslar dahil 10000 tl civarı bir maliyeti var. botaş ihalede kaça veriyor bilmiyorum. türkiyede alanlar genelde aracı suv a...

6. C

Gd 300 hk

Arkadaşlar bu araç çok tutulduğu içinmi satılmıyor yoksa piyasa da gerçekten 3-5 tanemi var. anlamadım gitti . sahi... den de ilanlar neredeyse yıllık ilan takip ediyorum ne yeni ilan geliyor nede fiyatlarda oynama var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,018
Kayıtlı Üye Sayımız
166,764
Kaydolan Son Üyemiz
MuratBurakMetin59

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR