Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: AYDIN - Paşa Yaylası Gezimiz....
Aracı dün görme fırsatım oldu.Öncelikle hem çok sevindim hemde biraz üzüldüm:)
Sevindim çünkü aracın boyası mükemmel olmuş bittiğinde civarın en iyi araçlarından biri olmaya aday:)
Üzüldüm çünkü bu kadar güzel boyanmış ve toplanmış bir araç ile iksan...
Ynt: Söke(yamaç köyü)-Selçuk(gökçealan köyü) gezisi
evet bilge abi güzel bir geziydi.Dediğin gibi kiraz-yaylaköy olabilir.Veya çamlık'dan şirinceye giden bir orman yolu var.O yol da görülmeye değer.Manisaya gitmezsem kesin ikisinden birine hep beraber mavi09(onur)'u da alarak gidelim;)
Ynt: Söke(yamaç köyü)-Selçuk(gökçealan köyü) gezisi
Merhaba bende memnuniyet duyarım.Bugün tek araç olduğum için biraz çekinerek yolculuk yaptım.Sonuçta telefonun dahi çekmediği yerlerden gidiyoruz.Birlikte yolculuk hem eğlenceli hem de daha güvenli olur.Benim de tel:05062138276.Görüşmek üzere...
Bugün havanın güzel olmasını fırsat bilip Söke'ye bağlı Yamaç(kayas) köyünde bulunan Nenem Çeşmesi mevkiisinden başlayarak Samsun Dağları üzerinden,Trt vericisinin hemen altındaki dağ eteğinden Selçuğa bağlı Gökçealan köyüne tek başıma bir gezi yaptım.Ancak gezi boyunca geçen sene açık ve güzel...
Ynt: AYDIN - Paşa Yaylası Gezimiz....
Tüm aydınlı ve sökeli arkadaşlara selam.Bende 1 ay kadar önce suzuki jimny aldım.Sökede boy göstermeye başladım.Bir kaç kez yanlız yamaç köyü,ovacık yaptım ancak off road yalnız yapılmıyor.ismim onur 05062138276 görüşelim.Saygılar
Ynt: jimny yakit yardim
benim de 2004 model benzinli 40 krş yakıyor.1300 motora göre oldukça fazla ama kendimi "sirkenin hesabını yapan çorba içemez" diyerek avutuyorum:)
Ynt: aranıza yeni katıldım ve lastik önerisi istiyorum
Teşekkürler yorumlar için.Dün lassa competus 215/80/r15 at lastik aldım.Öncekilere göre hem aracın asfaltta gidişi değişti.Hemde aracın daha hafiflediğini çekişinin artıığını hissettim.Üzerindeki mt lastiklerde gayet iyiydi ancak yüzde 70...
Tüm üyelere merhaba.Söke'den aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.Daha önceden kross motorum olduğu için dağlara ve off-road'a meraklıyım.Söke ve çevresinde çıkmadığım dağ kalmadı:)Motoru bıraktıktan sonra çok temiz 2005 model jimny satın aldım.Aracın üzerinde 235/75/r15 mt lastik mevcut.Ancak...