Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suziki jimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,144
Ynt: Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım?

Standart Jimny'me lastik arıyorum.. Bf goodrich 215 75 15 T/A şu an aklıma en yatan lastik gibi.
Uygun fiyat verebilecek daha önce temin ettiğiniz bayi vs tavsiye ederseniz sevinirim..
Şimdiden teşekkürler

Etiketler

forumda bfgoodrich nicki arkadaşımızdan en iyi fiyatı almıştım, yazın 315 tl idi, şuan nedir bilmiyorum.

Tecrübe:Hayatta yediğin kazıkların toplamı
İlk deneyim:235-75-r15 bu lastik varken araçla yokuş çıkarken 1. viteste çıkıyordum.Sanırım yakıt tüketimim 50 krş filandı.
İkinci deneyim:Sonra 215-80-r15 lassa competus AT aldım.Nispeten daha iyiydi.Ancak yine de güç kaybı ve sürtme oluyordu.
Final:Şu anda marshall kll71 215/75/15 mt mevcut.Son nokta budur.Jimny de sınır 215/75/15 ...Bunun üstü kaldırmıyor...

Merhabalar;

Yeni bir Jimny'ye sahip olmak üzereyim. Konu içersinde sizlerden öğrendiğim kadarıyla 215-75-15 limit. Peki standart ebat yerine limite dayanmadan ikisinin ortası bir lastik var mı 205 - 70 - 15 yerine takabileceğim?

amaç ve hedefinizi belirterek sorarsanız, ona göre cevaplar değişir.

offroad içinse, yukseltme zaten mecburen yapacaksınız, max limit 235x75x15 , araçta biraz hantallaşma olur.

tamponunuz eğik değilse, önden dal-ağaç-çim-sert cisim tamponu aşağı çekmediyse , 215x75x15 kurtarır bir ölçü.

205x70x15 zaten standart ölçüsü, asfaltta kullanacaksanız , karda kullanacaksanız, plajda kullanacaksanız buyutmeye gerek yok.

arazi için 195x80x15 yada 215x75x15 kullanılabilir (standart değerlere yakın kullanım için)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.