Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fas
Merhaba yılbasında bız turla dusunuyoruz. bıze tavsıye edecegınız.Neler olabılır marekes ve casablanka cogunluk.orda nasıl gıyınmelıyız.sortla gezınırmı? gercı hava derecesı gunduz ve gece nasıl olur .Paylasırsınız sevınırım tşkler.
Ynt: Kişisel Galeri (Penguen)
İyi akşamlar penguen' ciğim.yine döktürdün. resimler harika... ben de beypazarı turuna katıldım.çok güzel geçti. keşke sende bizimle olsaydın. biz aynı gruptuk.görüşelim...
Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)
penguen'ciğim teşekkürler... eline sağlık resimler çok güzel. ortamı çok güzel anlatmışsın. ;) 30-06-07' de görüşmek üzere... hoşçakal...
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)
:( üzgünüm :( bu çocuk orda olmadan çekseydin daha iyi olurdu bence? gerçi alışık bir manzara ama ben olsaydım çekmezdim.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu 3. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi (Bursa - Gölyazı)
:( mesajınızı şimdi aldım.önceden haberim olsaydı. katılırdım. burdan bütün annelerın anneler gününü kutlarım. aynı zamanda bu hafta hemşıreler haftası.tüm meslek taşlarımın gününude kutlarım. :)
Ynt: Fotoğraflarla Mardin
:) merhaba ben mardinliyim ama 27 yıl oldu geleli... yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum. geldikten sonra hiç gitmedim. resimler duygulandırdı. resimleri çeken yüreğinize sağlık :)