Arama sonuçlarınız

1. mcelikal

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme EREN OTO 10 / 10 puan.. Muhteşemsiniz..

2. mcelikal

DUSTER'DA ÇUKURLARDAKİ FREN PROBLEMİ !!

Ynt: DUSTER'DA ÇUKURLARDAKİ FREN PROBLEMİ !! Sağolun arkadaşlar.. Daha önce ABS li araç kullanmıştım ama 2000 modeldi böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.. İşyerindeki arkadaşlara sorunca onlarda ABS den dediler ve servise sormaktan vazgeçtim.. Forum işlevini yerine getiriyor ve ufak sorunları...
  3. mcelikal

RADYOLARI İYİ DİNLEYEMİYORUM..

Ynt: RADYOLARI İYİ DİNLEYEMİYORUM.. Evet orjinal anten başlığını kastettim.. Kısa olanlar 15 cm civarı.. Orjinal olan çevirince çıkıyor zaten, sadece başlık kısmını değiştirmek yeterli..

4. mcelikal

DUSTER'DA ÇUKURLARDAKİ FREN PROBLEMİ !!

HERKESE MERHABA.. BU FORUM SAYESİNDE 3 AY ÖNCE DUSTER ALDIM VE DEBRİYAJ KAVRAMASININ YÜKSEK OLMASI DIŞINDA DA ARACIMDAN GAYET MEMNUNUM.. BİR SÜREDİR FREN PEDALINDA ZAMAN ZAMAN AYAĞIMI TEPME ŞEKLİNDE SANİYELİK OLAYLAR OLUYORDU VE BEN BUNA ANLAM VEREMİYORDUM.. BUGÜN FARKETTİM Kİ OLAY TEKERLEKLER...
  5. mcelikal

Ynt: RADYOLARI İYİ DİNLEYEMİYORUM.. Anten başlığını değiştirince sorun kalmadı.. Uzun anten başlığı olan araçlarda ses kalitesinde sorun olabiliyormuş..

6. mcelikal

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı Debriyaj kavraması beni de rahatsız etti.. Servise gittiğimde ayarının yapılamayacağını söylediler. Bu sorunu ben de merak ediyordum, konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim..

7. mcelikal

İSTANBULDA NEREYE GİDERSEM GİDEYİM RADYO KANALLARI NET ÇEKMİYOR.. EN NET ÇEKENLER BİLE ARADA HIŞILTILI SES VERİYOR. ACABA ANTENLERDE Mİ SORUN VAR. BU SORUNU YAŞAYAN YA DA ÇÖZEN VAR MI?
  8. mcelikal

Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu

Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu Forumdaki herkese Merhabalar.. Bu forumdan çok güzel bilgiler edindim ve 5 ocakta Duster'a kavuştum.. Ambiance dci 4x2 Aracımda 1. ve 2. viteste düşük devirde bahsedilen titreme sorunuyla 10 gün içinde artarak karşılaştım, ön konsolda özellikle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri