Arama sonuçlarınız

1. K

1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu Sevgili Özkan kardeşim verdigin bilgiler için saol var ol Allah razı olsun dediklerin kesinlikle dogrudur ama var ya yanlış anlama lütfen hayallerim ve brojelerim suya düştü fakat bazı arkadaşlar belirli mesafeler,de yani beş veya 4 santimi...

2. K

1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu Sevgili Özkan kardeşim aracını iyi günlerde kullanırsın inşallah çok yakışıklı bir araç olmuş sana yakışır bir araç sevgili kardeşim sana bir sorum olucak şöyleki ben şu an,da bir alfa romeo 147 kullanmaktayım bu sene aracımı satıp bu aracın yeni...
  3. K

Niva Yükseltme

Ynt: Niva Yükseltme kardeşim arabanı iyi günlerde kullanırsın inşallah arabana kazasız belasız binersin nivan harika olmuş sevgili kardeşim benim sana sorum birkaç ay içerisinde lancia delta veya alfaromeo nun yeni 149 modelini alıcam kısmetse işte sorum şu aracı aldıktan sonra yerden en az...

4. K

Jeep 4x4 Çekiş Sistemlerinin Çalışma Prensipleri

Ynt: Jeep 4x4 Çekiş Sistemlerinin Çalışma Prensipleri merhabalar jeep 34 ben kamal sanırım sizin şöyle bir sorunuz vardı audi alrood gibi aynen sevgili dostum kısmetse 7 ay içerisinde alfa 147 mi satıp yeni 149 aldıgımda aracımı yerden altı santimetre kadar yükseltip lastik ebadlarını büyütüp...
  5. K

Yükseltme - Lift Kit

Ynt: Yükseltme - Lift Kit sevgili kardeşim crona birinici 4x4 hastasıyım ikincisi ise alfa romeo hastasıyım alfa romeo yetkilileri alfa roeo araziye girecek dediler sene 2010 fakat ben sapırsızım yeni 149 alıp dedigim gibi yerden yükseltme geniş tabanlı lastikler ve tavan rayı takıp arazı şık...

6. K

Yükseltme - Lift Kit

Ynt: Yükseltme - Lift Kit sevgili güzel kardeşim mert sana bir sorum olucak şu an bir alfa romeo 147 binmekteyim kısmetse aldıgım bilgilere dayanarak altı yedi ay içerisinde yine alfa romeonun 149 modelini alıcam sana sorum ben bu aracı aldıktan sonra yerden beş veya altı santimetre yerden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri