Arama sonuçlarınız

1. erdovvan

Makalu Uyku Tulumları (anapurna -30 , Enjoy -26) Tavsiye Eder Misiniz?

Ynt: Makalu Uyku Tulumları (anapurna -30 , Enjoy -26) Tavsiye Eder Misiniz? makalu markasınının ürünlerini hiç denemedim ama husky anapurna sahibiyim. -16 derecede kamp yaptım. sadece içlik giyerek çok keyifli bir uyku uyudum. tavsiye ederim.

2. erdovvan

Turkiye'de Kampcilik Guvenlimi?

Ynt: Turkiye'de Kampcilik Guvenlimi? bahsettiğiniz faaliyetleri güzel ülkemizde de yapabilirsiniz. iki ayaklılar :) açısından bakacak olursam faaliyetlerime başladığımdan bu güne ( 3 sene oluyor ) değin hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım. elbette bu karşılaşmayacağım anlamına gelmiyor. iki...
  3. erdovvan

Kamp Çantası Çıkmazındayım

Ynt: Kamp Çantası Çıkmazındayım "içini aşırı doldurmamak" demişsiniz ama inanın bana dolduruyor insan. denildiği gibi uzun yürüyüşlerinizde bu çanta ile rahat edemezsiniz. bel/sırt/diz çizginizde ciddi yorgunluklar oluşacağından -baton kullansanız dahi- emin olabilirsiniz. çanta işlevsel gibi...

4. erdovvan

Kamp Çantası Çıkmazındayım

Ynt: Kamp Çantası Çıkmazındayım 2 senedir kullanıyorum. 2-4 günlük kamplarımda kullandım. gayet memnunum. http://www.adrenalinoutdoor.com/Timberline-Merak-45-Lt-Sirt-cantasi_12571.html#0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR