Arama sonuçlarınız

1. moradam

Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Birkaç şey daha... Delhi'de ip cambazı çocuk... En çok kullanılan telefon operatörleri "Airtel" ve "Vodafon". Gittiğinizde bir hat almak en güzeli. Bakkallarda bile bulabilirsiniz. Kendi Türkiye hattınızı kullanmayın, çünkü burada iletişim çok...

2. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu EVE DÖNÜŞ (10 Aralık 2011) Pokhara çok güzel bir yer. nerdeyse 1 haftadır buralardayım ama artık toparlanıp Delhi'ye dönmeliyim. Sabah Pokhara'dan Sonauli'ye inerken bulutların üzerinde... Sabah erkenden Pokhara'dan ayrılıp dağların...
  3. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu POKHARA (30 Kasım 2010) Sabah erkenden kalkıp Kathmandu'dan ayrılıyorum. Arkamdaki çanta, aldığım şeyler yüzünden gittikçe büyüyor, motorun selesi gittikçe daralıyor. Kathmandu Pokhara arası 200 km kadar. Acelem yok, yol da çok keyifli. Sık...

4. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Teşekkürler tanerefe :).
  5. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Teşekkürler Fix :)

6. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu oort cloud; Teşekkürler :) Teşekkürler. Royal Enfield'lara özellikle turistik yerlerde sıkça rastlamak mümkün. 350 ve 500 cc lik modelleri var. Enfield da kiralamak/satın almak için bir tercih olabilir. Ama Hindistan'da halk Japon ve Çin...

7. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu PATAN ve BHAKTAPUR (28 Kasım 2010) Bugün erken uyanıp Patan'a doğru yola çıktım. Hazır motorla çıkmışken ve vaktim de bolken motorun zincirini yağlamak için tamircinin birine girdim, adam ısrar edince zincir ve iki zincir dişlisini değiştirip...
  8. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu KATHMANDU (25 Kasım 2010) Gorakhpur'dan erken saatte çıkıp motoru Nepal'e geçecek olduğum Sonauli sınır kapısına sürdüm. 100 km. lik bir yol. Yol temiz, trafik yoğun değil. 3 saatte ordayım. Hindistan'ı bitirip "Welcome to Nepal" kapısından...
  9. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Teşekkürler edebiyatçı :).

10. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu VARANASİ (22 Kasım 2010) 400 kmlik uzun bir yolculuktan sonra Varanasi'ye vardım. Otel bulamıyorum. Hangisine gittiysem dolu. Meğer ertesi gün dolunay kutlamaları varmış. Ve gittiğim gün evlenenler şanslı bir evlilik geçiriyorlarmış. Her yerde bir...

11. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Mekanik bilgisinin mutlaka çok yararı olur ama Hindistan'da adım başı tamirciler var zaten ve insan emeği çok ucuz. Motosikletle ilgili sorunlar yaşamama rağmen -yukarıda anlattığım lastik tamiri konusunu saymazsak- çözümle ilgili pek problem...
  12. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Khajuraho (20 Kasım 2010) Bugün önümde 400 km. yol var. Hava kararmadan Khajuraho'ya varmak istiyorum. Hindistan'da hava karardıktan sonra motor kullanmak çok riskli. Nedenini hala çözemedim, geceleri herkes uzun farları yakıyor ve yol görünmez...

13. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Teşekkürler :). Hindistan Nepal sınırı çok rahat. Öyle ki Hindistan bitti, Nepal'e girdim hala kimse pasaportuma ve motor belgelerime bakmadı. Devam etsem Kathmandu'ya kadar hiç sorun yaşamadan gidebilirdim. Ama ilerde çıkabilecek problemlere karşı...
  14. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Agra 18 Kasım 2010 Bugün Jaipur üzerinden Agra'ya geçtim. Yolda motorun lastiği indi. Teker, sibop kesmiş. yeni iç lastik takıp yoluma devam ettim. 4 gibi Agra'dayım. Apollo Hotel'e yerleştim. Güzel temiz bir otel. Geceliğine 850 rupi dedi, 700...
  15. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Ajmer 15 Kasım 2010 Ertesi gün Ajmer’deyim. Burası müslümanların çoğunlukta olduğu bir şehir. Dergah. Şehrin ortasında müslüman çoğunluğun simgelerinden biri. İçeri yalınayak giriliyor ve fotoğraf çekmek yasak. Ajmer’de az da olsa Jain dinine...

16. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Pushkar 15 Kasım 2010 Pushkar’da her kasım ayında dolunayın olduğu günlerde deve festivali yapılıyor. Festivalde at, eşek deve pazarı kuruluyor. Akşam saatlerinde cambazların akrobatların gösterileri var. Ve deve yarışları yapılıyor. Zamanımın...
  17. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Teşekkürler :).
  18. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Jaipur 13 Kasım 2010 Amritsar Jaipur arası yaklaşık 750 km. Bu mesafeyi bir günde alamam. Bir gece Chandigarh’da, Bir gece de Delhi’de konaklayacağım. Hindistan’da her şehir bir başka acaip. Chandigarh’ın Le Corbusier tarafından planlanmış tuhaf...

19. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Teşekkür ederim :).
  20. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Amritsar 12 kasım 2010 Dharamsala’da çok keyifli zaman geçirdim, ama artık yeter. Dün sabah 8 de yola çıktım. 220 km.lik Hindistan şartlarında rahat bir yolculuktan sonra saat 2 gibi Amritsar’dayım. Daha önce araştırdığım “Lucky Guest...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri