Arama sonuçlarınız

1. A

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı Sevgili DUSTER cılar...Öncelikle herkese merhaba bildiğim kadarı ile debriyajınızın nerede tam kavrama yaptığını (tam olarak) bilme şansınız yok.Kendinizi riske etmemenizi öneririm.

2. A

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Arkadaşlar ben aracıma 225-75-15 veya 225-70-16 almayı düşünüyorum ama direksiyonu çevirdiğimizde sürtermi emin değilim bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim
  3. A

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Kusura bakma ama bir dacia duster sahibi olarak son derece memnunum.Şu ana kadar çamur hariç tüm denemelerimi yaptım ve süüüüüper.Ayrtıca yakıtına hiç bir dört çekerde yetişemez araba resmen kokluyor... ;)

4. A

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Selam.... Ben aracıma yeni off-road lastik almak istiyorum acaba en uygun model ve marka hangisi olur?
  5. A

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 97) AVCI01 bende yeni bir dacia duster 4x4 aldım.Daha arazide deneme fırsatım olmadı ama şu ana kadar çok memnunum.Arabama emme manifold snorker arııyorum.Bu arada arabaların önüne krom aksam trafik tarafından izin verilmiyormuş konuyla ilgili bilgisi olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR