Arama sonuçlarınız

1. W

Satılık L200 Aksesuarlı

Ynt: Satılık L200 Aksesuarlı Aracım 37.000 kmdedir.

2. W

Satılık L200 Aksesuarlı

2012 model 4x4 instyle 180bg -Aracım sınıfının en dolusudur,BOYA VE DEĞİŞENİ YOKTUR. -Aracım emsallerinden farklı olarak bütün aksesuarları YETKİLİ SERVİSİNDE GARANTİLİ OLARAK TAKILMIŞTIR. -Yazabildiğim standart donanımı hariç aksesuarlar: -arka bagaj kapağı -bagaj kaplama -warn 8000...
  3. W

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bu arada cahilligime veririseniz ben bu lastigi baska olculerde kullanabilirmiyim ayni jantla mesela 26565r17 bunun bir siniri varmidir sanirsam belli bir olcude surtme felan yapiyor yaziyordu

4. W

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Herkese iyi gunler bende navara sahibiyim dememe az kaldi arabayi kismetse yarin aliyorum istabuldan gelcekmis ankaraya birazda o surer heralde.tam 110 sayfa okudum ama daha fazla goz beyin kombinasyonum el vermedi:).bu aradaadim basri 23 yaindayim.Burda ogrendigim uzere...
  5. W

ötv!!

iyi günler,uzun süre dusundukten sonra arabamı degıstırıp rubıcon almaya karar verdım,bu tabı bıraz zor oldu malum dısarda cogu kısı rubıcona 54 bın avro verılırmı dıyor ama ben tam tersı cok ıstıyordum ve bugun konusmak ıcın jeep bayıne gıttım oda ne fıyat olmus 74000 avro ).Sımdı bende...

6. W

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? cadırın ıcınde kucuk bır pencere acıp mum yakılabırı dıye bılıyorum

7. W

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? bende sılah taraftarı olmama ragmen gecen ay anladımkı sart:).5dk kuru odun bulmaya gıttım dondum bır baktım cadırın ıcınden adam cıkıyor tabı bozuntuya vermiyr adam sıgara alıcaktım ızın ıstemek ıcın sızı arıyordum dedı tabı bnde bozuntuya vermedım :) olemı...
  8. W

ötv seçim??

iyi günler,uzun süre dusundukten sonra arabamı degıstırıp rubıcon almaya karar verdım,bu tabı bıraz zor oldu malum dısarda cogu kısı rubıcona 54 bın avro verılırmı dıyor ama ben tam tersı cok ıstıyordum ve bugun konusmak ıcın jeep bayıne gıttım oda ne fıyat olmus 74000 avro :)).Sımdı bende...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri