Arama sonuçlarınız

1. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi arkadaşlar gezimizi tam planladığımız şekilde ve bir aksilik yaşamadan gerçekleştirdik. fotoğraf ve yazıları blog için hazırlıyorum tamamlayınca burada da paylaşıcam. herkese iyi geziler

2. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi aslında öyle düşünüyordum ama 17 günlük vizede yunanistanda sadece 1 gece kalacağım onun için İtalya daha kolay olur diye düşündüm :-[
  3. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi evet açtılar gibi(4 ay sonra için) vizeyi beklemesi stresli maalesef teşekkürler

4. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi İzmir italya konsolosluğu
  5. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Arkadaşlar vize müracaatımız halen sonuçlanmadı konsolosluk görevlilerinin çoğu Mersin'deki akdeniz olimpiyatlarında görevlendirilmiş sanırım temmuz 10 gibi ancak sonuçlanacakmış. yani çıkmayı planladığımız tarihten 1 hafta önce acaba bu aralar vize alan var mıdır...

6. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi İlginize teşekkür ederim Aslında Bünyamin Bey’in söylediği rota 460 km benim düşündüğümden 40 km daha kısa benim de hedefim Kosova’ya girmeden geçmek. Google earth den baktığımda ise Dubrovnik kotor(etrafını dolaşarak) Budva- Bar- Krute- Sukobin- Oblike- Zus- Plezhe-...

7. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Arkadaşlar günlerdir Dubrovnik-Üsküp arasını hangi güzergahtan gideceğimi düşünüyorum. Bir türlü karar veremedim. Google Earth ün çıkardığı rota var Kosova'ya girmeden geçiyor. Viamichelin de ise Kosova üstü götürüyor ikisinde de yollar kötü. Bu güzergahları kullananlar...
  8. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi bir aksilik çıkmazsa 18 temmuzda başlıyoruz
  9. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi arkadaşlar schengen müracaatımızı da yaptık. artık beklemedeyiz.

10. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi ilginize çok teşekkür ederim elimden geldiğince önerilerinizi dikkate alıcam.karavanınız hayırlı olsun,keyifli gezmeler size de

11. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi teşekkür ederim bunu dikkate alıcam
  12. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi dediğiniz süreler benim için makul zaten bir gün sadece üsküp Ohri arası gidicem ve bir gün de Ohri Selanik arası gidicem yol konusunda en zorlanacağımız yer dubrovnik üsküp arası diye düşünüyorum. birde kosovaya geçmeden gitmeyi düşündüğüm için sanırım çok yorucu bir...

13. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi arkadaşlar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bilgi edinme kapsamında şunu sormuştum ; "aracımla ailece yurtdışına turistik olarak seyehat gerçekleştireceğiz gerekli tüm belgeleri hazırladım aracım banka kredisi ilealdığım için banka adına rehinli fakat ödemelerimde gecikmiş...
  14. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi teşekkürler, umarım tutar :)) artık kesin kararlıyım kapıya kredili aracımla gideceğim.
  15. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Ben İşkodra dan burrel – bulqize- zhirovnica- tetovo- üsküp şeklinde gitmeyi planlıyordum. Yani arnavutluk’dan direk Makedonya’ya geçmeyi düşünüyordum. Acaba bu rotadan giden yada bilgisi olan var mıdır? Eğer Kosova üstü gidecek olursam yapmam gereken ekstra bir şey var mı?

16. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Değerli açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Özellikle yakıt alınacak yerlerle ilgili verdiğiniz bilgiler çok işime yarayacak. İtalya’da otobanı girip girmeme konusunu ben de çok düşündüm fakat vakit kazanmak için sanırım otobanları kullanıcam. 1 aylık sigorta...
  17. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Kredili araçla çıkan birini bulduğuma sevindim. Bende şansımı deniycem sabah 8 gibi İpsala da olmayı düşünüyorum gemi gece12 de sorun çıkarsa bir çözüm bulmak için vaktim olur. Yeişl sigortayı 3 aylık yaptırdım mayıs 30 da başlayacak 140 euro civarı idi İtalyan...
  18. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Kıymetli cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Programımı netleştirdim. Şöyle olacak; 18 TEMMUZ PERŞEMBE İstanbul-İgoumenitsa gece 23.30 da gemiye bin 900km 19 TEMMUZ CUMA Bari-Pompei 260km 20 TEMMUZ CUMARTESİ Pompei-Roma 240km 21 TEMMIUZ PAZAR Roma’yı gez ve...

19. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi evet kendi arabamla türk plakasıyla eşim ve 3 yaşında kızımla gittim ben de yola çıkarken oldukça tedirgindim. ama bize karşı gayet sempatikler bildikleri bazı Türkçe kelimeleri kullanmaya çalışıyorlar yemeklerimiz hemen hemen aynı Türkiye'ye dönmek için Gürcistan'a...
  20. A

doğu avrupa gezisi

merhaba arkadaşlar, yaz aylarında kendi aracımla doğu Avrupa turu yapmayı düşünüyorum. programımda sırasıyla; Yunanistan, italya, İsviçre tekrar italya, Hırvatistan, bosna hersek, Arnavutluk, Makedonya ve tekrar Yunanistan var. daha önce de aracımla Gürcistan Ermenistan gezisi yaptım, ama Avrupa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri