Arama sonuçlarınız

1. U

Motosiklet Vergileri

Ynt: Motosiklet Vergileri Merhaba, Asagidaki linkden gelen sayfada motorsiklet bolumunu ve istedigin cc deki motoru secersen karsilik gelen cezasini hemen ogrenebilirsin :) http://www.gib.gov.tr/fileadmin/images/mtv.html Saygilar,

2. U

Motosiklet ve Ehliyet Alacağım Lütfen Yardım!..

Ynt: Motosiklet ve Ehliyet Alacağım Lütfen Yardım!.. Tesekkurler Gultekin! Rahmi Barutcu' yu cok duydum oldukca populer birisi bu camiada. Uzmantv deki derslerini de izledim. Rahmi B. den egitim alan arkadaslar, ucret hakkinda bilgi verebilir mi acaba?
  3. U

Motosiklet ve Ehliyet Alacağım Lütfen Yardım!..

Ynt: Motosiklet ve Ehliyet Alacağım Lütfen Yardım!.. Herkese selam, Benimde derdimde Focus arkadasiminki ile ayni. Ancak ben Istanbulda bu isi ciddi bir sekilde veren bir yer ariyorum. Gittiginiz begendiginiz bir surucu kursu var mi acaba? Tabi ehliyeti aldiktan sonra hondanin kurslarina da...

4. U

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Cok guzel bir yazi. Giris kismi oldukca ilgincti hakikaten :) Bende 27 yasinda biri olarak bu guzel ve ozel hayati tatmak istiyorum. Sanirim aslangic olarak 125 lik bir makine ile baslicam. Bu tip guzel paylasimlarinizin devami dilegiyle.... Hoscakalin
  5. U

Fotoğrafçılık Bir Sanattır

Ynt: Fotoğrafçılık Bir Sanattır Bu guzel paylasim icin tesekkur ederim. Cok keyif aldim bende.

6. U

Yeni Başlayanlara Faydalı Bilgiler

Ynt: Yeni Başlayanlara Faydalı Bilgiler cok makbule gecti tesekkurler

7. U

Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz?

Ynt: Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz? urun yelpazesini genis tutmussunuz :) Butce saglamsa Hasselblad H3D bakin isterseniz! 39 MP.
  8. U

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba! Adım Yunus Sarıteke. Sizinle, berksito aracılığı ile tanıştım. Bende doğa sporlarını çok severim ve bu konuda birşeyler yapmaya başlamak istiyorum. İlk adımları berksito ile fotoğrafcılık konusunda yapmayı planlıyorum. Sonrasında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri