Arama sonuçlarınız

1. E

Bursa'da Yürümek İçin Yol Arkadaşları

Ynt: Bursa'da Yürümek İçin Yol Arkadaşları 1 ay oldu bursaya yerleşeli ve Bursanın doğasına hayran kaldım.Haftasonları yürüyüş yapan, yapmayı düşünen arkadaşlar varsa katılmak isterim bende.

2. E

Hindistan-Nepal gezi günlüğü 16 HAziran-17 Temmuz

Ynt: Hindistan-Nepal gezi günlüğü 16 HAziran-17 Temmuz Çok güzel bir yazı olmuş.. yazınızın devamını merakla bekliyorum.. Birzamanlar benimde hindistan nepal hayallerim vardı.. ama kuş oldu gitti :(
  3. E

Dikkat, Avrupa’yı Gezerken Çarpılmayın

Ynt: Dikkat, Avrupa’yı Gezerken Çarpılmayın Barcelona da festival de gözümün önünde hintli bir eleman kızın sırtçantasının fermuarını açtı tam cüzdanı alacaktı ki kara murat gibi atladım sahneye kızı uyardım.. birde baktım eleman uçmuş yok ortalıkta.. daha sonra köşede bir kaç kişilik hintli...

4. E

Lyon'dan İspanya-Portekiz 2011 Yazı

Ynt: Lyon'dan İspanya-Portekiz 2011 Yazı Bakıpta iç geçirmeyen yoktur herhalde.. Çok güzel yazı ve fotoğraflar.. Teşekkürler bizlerle paylaştığınız için..
  5. E

Nice, Cannes, Monako ve Cote d’Azur Gezi Rehberi

Ynt: Nice, Cannes, Monako ve Cote d’Azur Gezi Rehberi ellerinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş.. bu yaz için şimdiden planyapıyorum bende.. direk word e atıp çıktısını alacam bu yazının:)

6. E

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Zafer bey haritalar yetti beni başlığa kitlemeye.. merakla anılarınızı bekliyorum..

7. E

Tek Başına Seyahat!

Ynt: Tek Başına Seyahat! Bende seneye yapacağım 2 aylık Güney Amerika gezi ile ilgili notlar bilgiler belgeler toplamaya başladım.. Tek başına gitceğimi söylediğime herkez delirdinmi sen diyo :)
  8. E

Venezuela'dayım, Caracas

Ynt: Venezuela'dayım, Caracas Kraliçe yokmu :) şimdi şaşırdım işte :P çok hoş bir yazı olmuş.. Bu şehiler arası bağlantılarda kullandığınız otobülerin fiyatlarına yazsaydınız keşke :)
  9. E

ŞİLİ'ye Devam

Ynt: ŞİLİ'ye Devam Çok güzel yazı olmuş :) Güney Amerika turu yapmayı düşünüyorum ve çok ayınlatıcı bilgiler var :) mesela yaşamın orda istanbula göre ucuz olduğunu bilmek rahatlattı beni :)

10. E

Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu) Herkeze merhabaa.. Yıllar süren ayrılıktan sonra Urfa dayım bende. Varsa bu bölgede faliyet yapan arkadaşlar.tanışıp katılmak isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri