Arama sonuçlarınız

1. Fio

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Sayın Barkan ÇELEBİ, Yazdıklarınıza katılıyorum , depo suyunu boşaltmak için şimdilik basit çözüm olarak yazıyorum karavanın sağ ön ve arka ayaklarını sol tarafa doğru biraz kaldırıp hidrofor tarafına yatırıp suyu bitene...

2. Fio

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Karavanımın depo çıkış bağlantısı sizinkinden biraz daha aşağıda olduğundan için de çok su kalmıyor. Biraz hidrafor seviyesinin üzerinde su kalması dalgınlıkla susuz çalıştırıp hava yapmaya engel olabilir diye düşünüyorum. Depoya sıcak su döküp buzu...
  3. Fio

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Sayın karavancı dostlarım, Bu yıl seyahatimizde yaşadığım bazı olayları izninizle paylaşmak istiyorum. Eski karavanımda dingil amortisörleri yoktu. Bu nedenle en ufak çukur ve kasislerdeki darbeleri çok hissediyordum. Yeni karavanla karayollarının asfalt...

4. Fio

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Sevgili Hakan Bey (Aslanahmet), Öncelikle bizi tanıtan yazınız için çok teşekkür ederiz. Bize cevaben yazılan imalı yazılar bizi çok üzdü. Bize göre insanlar her türlü düşünceye sahip olabilirler. Ancak paylaşırken kullanılan sözcükler...
  5. Fio

Ynt:3.75 Pino Karavanım Hakkında Kayıt olmuşlar ama karavan araştırması yaparken en ufak bir şeyi bile merak edip sormamışlar,danışmamışlar karavanlarını almışlar güle güle kullansınlar,böyle mutlu olacakları bu olayı bile sitede paylaşmamışlar kullanırken de bu sitede hiç birşey,anı...

6. Fio

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Dileğiniz için teşekkürler.Sizin karavanınız da hayırlı olsun.Umarım bir gün birlikte kamp yapma olanağımız olur.

7. Fio

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında
  8. Fio

Sevgili karavancı dostlar, 2011 yılında bir 375 çekme karavanı Faruk beyden satın aldım. O zaman Lada samara arabamla 2 sene İzmir Hipo kampa sorunsuz bir şekilde gidip geldim. Alko eski stabilizör ve arabamın hafif oluşu nedeniyle 90 km üzerinde titreşimler yaptı. Bu nedenle yeni daha hafif...
  9. Fio

Sevgili karavancı dostlar, 2011 yılında bir 375 çekme karavanı Faruk beyden satın aldım. O zaman Lada samara arabamla 2 sene İzmir Hipo kampa sorunsuz bir şekilde gidip geldim. Alko eski stabilizör ve arabamın hafif oluşu nedeniyle 90 km üzerinde titreşimler yaptı. Bu nedenle yeni daha hafif...

10. Fio

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Merhaba, Ben Fio adlı üyenizim. Üyelerinizin göndermiş olduğu fotoğrafların açılmadığı için göremiyorum.Neden? yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

11. Fio

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Ben Nilüfer ve eşim Serhat sizlerle tanışacağımız için mutluyuz.Uzun zamandır sitenizi takip ediyoruz ve sonunda üyesi olabildik. Bir çok doğa sever dost edineceğimizi düşünüyoruz. Mutlu paylaşımlarda görüşmek üzere.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri