Arama sonuçlarınız

1. egosu

Bari-napoli-roma Gezimiz İçin Yardım Lütfen

Ynt: Bari-napoli-roma Gezimiz İçin Yardım Lütfen Cantunç bey, yardımlarınızı rica ediyorum. Gerçekten ücretler bana da çok geldi ve Igoumenitsa üzeri gitmek daha doğru görünüyor.Siz hangi yıl, bu ücretle yolculuk yapmıştınız acaba? Bağlantı kurabileceğim doğru adres veya bilgi var ise...

2. egosu

Ynt: Bari-napoli-roma Gezimiz İçin Yardım Lütfen Alparslan bey, İgoumenitsa dan İtalya ya geçişte feribot ücreti 875 euro civarında bir ücret talep edildi, oysa Arnavutluk Durres - Bari feribot ücreti için 440 Euro istenildi.Tamamen fiyat avantajından dolayı tercih ediyorum. Bu arada ücret 4...
  3. egosu

Ynt: Bari-napoli-roma Gezimiz İçin Yardım Lütfen cantunç bey, ilgili topic veya yazınıza nasıl ulaşabilirim acaba?

4. egosu

Merhabalar arkadaşlar, 2014 26 temmuz da çıkmayı planladığımız gezi planımız için yardımlarınızı rica ediyorum. Ankara'dan 4 kişilik ailemle ve kendi binek otomobilimizle Ank - İstanbul-İpsala- Yunanistan üzerinden Arnavutluk Durres limanına ulaşmayı planlıyorum. Durrres (Arn.) - Bari ( italya)...
  5. egosu

Orta Avrupa 2013 Gezi Notlarım

Ynt: Orta Avrupa 2013 Gezi Notlarım yusuf bey, geziyi oldukça keyifli ve güzel bir şekilde tamamladık. Ancak dönüş sonrası yaşadığım yoğun iş temposu bi türlü izin vermedi yolculuğu burda sizlerle paylaşmaya. En kısa sürede paylaşmayı bende heyecanla bekliyorum.

6. egosu

Orta Avrupa 2013 Gezi Notlarım

Arkadaşlar, araba ile 13 günlük orta avrupa gezi notlarımı ve fotoğrafları sizlerle paylaşmaya başlayacağım.

7. egosu

Viyana ve Bratislava

Ynt: Viyana ve Bratislava Değerli arkadaşım, bizde eşim ve iki çoçuğumla viyan-budapeşte-prag-bratislavayı bu yaz kendi aracımızla gezmeyi planlıyoruz. Ancak kalacak yer ve fiyatlar konusunda makul seviyelerde nasıl konaklayabiliriz pek bilgimiz yok. Önerileriniz var ise paylaşmanızı rica ederim.
  8. egosu

Çanakkala 16-17 mart gezi planım için önerilerinizi bekliyorum

Ynt: Çanakkala 16-17 mart gezi planım için önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler Anakamp...Hava durumu beni biraz düşündürüyor..Acaba nisan başındamı gitsem demeye başladım bile, çocuklarla açık havada onca gezilecek yeri açık havada dolaşmak biraz sıkıntılı görünmekte.
  9. egosu

Ynt: Çanakkala 16-17 mart gezi planım için önerilerinizi bekliyorum Derya Turan ve Niyazi Uzun arkadaşlara değerli bilgileri için teşekkür ederim. Ankarada oturuyorum ve Eskişehir- Bursa -Bandırma istikametinden geleceğim.Önerilerinize dikkat edeceğim. Sağlıcakla kalın

10. egosu

Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi Planı?

Ynt: Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saraybosna, Kosova, Bulgaristan Gezi P Sevgili etem bey, son programınız gayet güzel bir rota ama kesinlikle 6 güne sığdıramazsınız.Eğer süreniz 6 -7 gün ise gitmediyseniz karadeniz ve oradan (2 gün)Gürcistan yapınız. Ancak yetişir...

11. egosu

Arkadaşlar 16-17 mart günleri 4 kişilik ailemle Çanakkale gezi planım var. Nerde kalınır-ne yenir- nereleri gezmeli(tabiki önce şehitlik)
  12. egosu

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Gezi meraklısı biri olarak kıskandım...umarım bir gün bizde böyle bir karavan sahibi olur ve yollara düşeriz.Kazası belasız keyifli yolculuklar dilerim

13. egosu

Budapeşte, Viyana, Prag Gezi arkadaşları

Ynt: Budapeşte, Viyana, Prag Gezi arkadaşları eşimle ben ve yine bir çift arkadaşımız 2013 yazında aynı bölgeye gezi planlıyoruz.Detaylı bilgi almak-güzergahı paylaşmak isteriz.
  14. egosu

Balkanlar 8 ülke gezi notlarım

Ynt: Balkanlar 8 ülke gezi notlarım browngreen, henüz eksik çok...vakit ayrıp daha çok şey yazmak-görsel paylaşmak ve diğer gezgin arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.Gerçekten gezen bilir ve gezen yaşar..anlatacak çok şey var. Sizin güzergahıda kıskandım hani...
  15. egosu

Ynt: Balkanlar 8 ülke gezi notlarım henüz çok eksik var..umarım düzenlemeyi becerip ayrıntılı ve bol fotoğrafla süsleyeceğim...bende sabırla bekliyorum bitmesini ve yorumlarınızı... 1. bölüm için ekli linki incelemenizi rica ederim http://www.erginkuzucular.blogspot.com/

16. egosu

Ynt: Balkanlar 8 ülke gezi notlarım 1.bölüm 16.08.2012 Perşembe Arabanın bakımı yapıldıktan ve 3 valiz kıyafet, bir büyük çanta kişisel bakım ürünü, bir çanta yiyecek içecek ve buzdolabını hazırladıktan sonra saat 15.00’te Ankara Eryaman’dan eşim, ve iki çocuğumla (12 ve 6 yaşlarında) yola...
  17. egosu

Yeni İlan Panomuz

Ynt: Yeni İlan Panomuz ellerinize sağlık arkadaşlar...
  18. egosu

Amsterdam-Paris-Brüksel 2012 tur notlarım

Ynt: Amsterdam-Paris-Brüksel 2012 tur notlarım Hocam güzel anlatımlar için teşekkürler...Kabaca maliyetler hakkında da bilgi verbilirsen sevinirim. Seneye eşimle birlikte gezmeyi planlıyorum. Oteller - ulaşım -yiyecek içecek vb....

19. egosu

Gerekli düzenlemeleri yaparak Balkan gezi notlarımı arkadaşlarla paylaşacağım...Faydalı olması ümidiyle
  20. egosu

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu Özgür bey paylaşımlarınız için teşekkürler...sizin rotanızı izleyerek 16-17 ağustos civarı yola koyulmak istiyorum. Eşim-ben ve iki çocukla (12- 7 yaşları) herhangi bir sorun yaşarmıyım...Telefonla arayıp bazı bilgiler almak isterim... Yanıtınız için şimdiden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri