Arama sonuçlarınız

1. denizsaral

Likya Yolun'da Tongaya Gelmek

Ynt: Likya Yolun'da Tongaya Gelmek Biz Oludeniz den yola ciktik ve kas ta bitirdik.Bizim basimiza Saribelen'de geldi.Saribelen in yukarisinda bir agil in yanindan gecerken,oradaki coban bizi davet etti.Once bir soluklanip devam etmek istedik ancak daha sonra cok israr edince oturduk.Daha sonra...

2. denizsaral

Likya Yolun'da Tongaya Gelmek

Ynt: Likya Yolun'da Tongaya Gelmek Ekim ayı içerisinde eşim ile yaptığımız 7 günlük Likya Yolu yürüyüşümüz sırasında ne yazık ki bizde aynı tatsız durumu gözlemledik farklı yer ve kişilerle. Ne yazık ki çok övündüğümüz "misafirperverliğimiz" artık "çıkar ilişkisi" ne dönüşmüş durumda. Ve bunu...
  3. denizsaral

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Asolo tps 520 gv botumu 6 yildir bikmadan usanmadan buyuk bir keyif ve rahatlikla giyiyorym.4 mevsim olmasada yaz haric 3 mevsim rahatlikla kullanabilirsin.uzun aktivitelerde bile kesinlikle su gecirmiyor.18 saat hic ayagimdan cikarmadigim zaman oldu.ama hic rahatsizik...

4. denizsaral

Kapıkaya da Bir Gece

Ynt: Kapıkaya da Bir Gece Kuzen ayıp oluyor ama....Olan var olmayan var.Bu arada gene sucuk yemişsiniz.Gut olacaksınız :-) Yalnız ben oralara bayıldım.Akdeniz bölgesi gerçekten çok farklı.Taşı, toprağı helede de suyun rengi bir farklı oraların.
  5. denizsaral

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

İşte burada....

6. denizsaral

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşlar.ASOLO TPS 520GV.Harika bir bot.Şiddetle tavsiye ediyorum.2008 yılından bu yana hiç bir sorun yaşamadım.Doğa aktivitelerinin yanı sıra günlük hayatımda da giyiyorum.İnanılmaz rahat bir bot.24 saatten fazla bir süre ayağımdan hiç çıkarmadan giydiğim oldu.Ayağımda en...

7. denizsaral

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Muratcım,Çok fazla yer kaplıyor gerçi ama keşke videoları da paylaşma fırsatımız olsaydı forumdaki arkadaşlar ile... ::)
  8. denizsaral

Trekking Ayakkabısı Önerisi ( Acil)

Ynt: Trekking Ayakkabısı Önerisi ( Acil) Tavsiyeme aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.Fiyat limiti koyduğun için farklı bir marka önermek istedim.Duymamış olabilirsin ama iyi bir markadır.Ayağın ile uyum sıkıntı yaşamaz ise bence düşünmelisin...
  9. denizsaral

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Kendi uyku tulumumu yastık olarak mı kullanmıştım!!! Ya ben o ayrıntıyı unutmuşum. ;D Günahına girdim desene...

10. denizsaral

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Arkadaşlar,şuan Murat Trabzon'da başka bir kamp macerası yaşamakta olduğundan cevap yazamıyor.En kısa zamanda tüm sorularınız cevaplanacak.Benide elçi tayin etti sizleri haberdar etmem için.. ;D

11. denizsaral

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Hele şükür kuzen ya.Bu kampa katılıp ta bu fotoğraflara sahip olmadan geçirdiğim 3 haftayı bin ben bir Allah bilir.Onca güzelliği unutmaya başlamıştım.Gerçekten harika bir kamptı....İlk gün hasta olmam şansızlıktı.Tabi bu şansızlığa, kuzenim Tuğrul un gece uyurken ortak kullandığımız uyku...
  12. denizsaral

Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü 2012 yaz sezonu için Gelencuk deresi fotoğraflarını bekliyoruz kuzen......

13. denizsaral

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Sabırsızlıkla bekliyoruz... ;D
  14. denizsaral

Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Resimlerin yüklenmesinde bir problem oluştu sanırım.Resimleri göremiyorum....
  15. denizsaral

Kaçkar-Trans 2010

Ynt: Kaçkar-Trans 2010 Hem trans hem paylaşım için tebrikler....Doğa dürtüyor sağdan soldan....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri