Arama sonuçlarınız

1. mtdoraa

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında Merhaba agustini, Benim hazırladığım bir liste var ancak bazı bölümlerin açıklamasını bulamadım. Dosya olarak 4 parça halinde ekliyorum. Eğer bölüm listesini tamamlarsam yeniden güncellerim. Hatalar olursa şimdiden özür dilerim. iyi eğlenceler,

2. mtdoraa

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında Merhabalar, Yanlış bilgilendirme oldu yeni bölümlerin çekimleri henüz bitmemiş en kısa zamanda yeni bölümler yayına girecekmiş. Pardon :(
  3. mtdoraa

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında Merhabalar, Rica ederim, en sonunda Zor yollar programı gibi kaliteli bir programın yayın hayatına devam etmesine şahsım adına çok sevindim. iyi seyirler dilerim.

4. mtdoraa

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında Merhabalar, Zor yollar programı 10 Kasım Ctesi saat 12:35 de yayına yeniden yeni bölümleriyle başlıyor. Bu güzel haberi gezenbilir ailesi ile paylaşmak istedim. Yayın Tekrarı ise Pazar 09:35 de TRT Turk kanalında...
  5. mtdoraa

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında Bu çok kötü bir haber. :( böyle güzel bir belgesel nasıl yayımdan kaldırırlar aklım almıyor. Saçma sapan programlar senelerce devam ediyor. Umarım yakında yeni bir kanalda hayat bulur. Yada TRT yöneticileri yeniden yayımlamaya karar verirler...

6. mtdoraa

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında Çok güzel bir program yeni çekimleri iple çekiyoruz, 2 aya yakındır yeni çekimlere ara verildi. Ne zaman başlayacağı hakkında bilgilendirme yapılabilir mi acaba? Yolunuz açık olsun. mt

7. mtdoraa

Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda II

Merhaba Kenan Bey, Çok güzel bir gezi yapmışsınız, elinize sağlık yolunuz hep açık olsun. Manavgatı ilk kez bu kadar coşkulu gördüm.
  8. mtdoraa

Doğubeyazıt - İshakpaşa Sarayı Yolu Göründü...

Ynt: Doğubeyazıt - İshakpaşa Sarayı Yolu Göründü... Sayın VAP, Dosya için çok teşekkür ederim, yolunuz açık olsun.
  9. mtdoraa

Doğubeyazıt - İshakpaşa Sarayı Yolu Göründü...

Ynt: Doğubeyazıt - İshakpaşa Sarayı Yolu Göründü... Sayın VAP, çok güzel bir gezi olmuş, sayenizde bizde oraları gezmiş olduk, sizden bir ricam olacak rota üzerinde konakladığınız otellerin isim olarak listesini paylaşmanız mümkün müdür? Bizlerde aynı rotayı dolaşmak istersen en azında memnun...

10. mtdoraa

Hollanda Texel Adası 20.04.2011

Ynt: Hollanda Texel Adası 20.04.2011 Güzel bir gezi olmuş, ayrıca çiçek tarlalarına bayıldım. yolunuz açık olsun.

11. mtdoraa

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Merhabalar, http://www.knaus.de/reisemobile/modelluebersicht.html bu sitede karavan iç tasarımı ile ilgili güzel örnekerl var. İlginizi çekebilir.
  12. mtdoraa

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

Ynt: Hangi Marka Navigasyon?Neden? Merhaba Arkadaşlar, Binali Genç beye katılıyorum, Ben Next YEG 545 cihazını geçen sene aldım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım, cihaz uyduya çok hızlı bağlanıyor, eğer rotadan sapma olursa hızlı bir şekilde yeniden rota hesaplaması yapıyor. Dolayısıyla...

13. mtdoraa

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Merhaba Arif Bey , Sizi tebrik ediyorum, çok güzel bir karavan ortaya çıkarmışsınız, ellerinize sağlık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri