Arama sonuçlarınız

1. B

suziki vitara 20 v6 lpg de nekadar yakar

Ynt: suziki vitara 20 v6 lpg de nekadar yakar öncelikle ilginize teşekkür ederim galiba benim yakıt problemim var 215 65 16 lastik ebatı geriye kalan heryeri orjinal fabrikadan çıktığı gibi duruyor ne yükseltmesi var nede vinci şuan şehir içi 450 yakıyor araziye girersem 4x4 kullanırsam500 550...

2. B

suziki vitara 20 v6 lpg de nekadar yakar

şuan kullanan ve lpg de km de nekadar yakıyor ölçen ve bilen varmı
  3. B

v6 bobin arıyorum

Ynt: v6 bobin arıyorum oğuz bey yine ben :) herşey tamam v6 oldu bir canavar ama ufak bir sorun kaldı bobinlerin ucuna takılan boji ile bağlantı sağlayan uzun parça onu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim bulduğum yerde bobinle takım satıyoruz diyorlar tek bobin ucunu vermiyorlar

4. B

v6 bobin arıyorum

Ynt: v6 bobin arıyorum abdullah bey teşekkür ederim ilginize bu iyi oldu antalya olduğu için kurban bayramınız kutlu olsun
  5. B

Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? oğuz bey eklesenize benide sıralamaya :'(

6. B

v6 bobin arıyorum

Ynt: v6 bobin arıyorum oğuz bey benzinde araç on numara hiç sorunu yok lpg de hafif yollu bir tekleme var aslında çokda önemli deyil ama illde canımı sıkıyor kafama takıldıya lpg de makinaya bağladık otomatik kalbirasyon yaptık ama yinede hafif tekliyor sizce arzayı nerede aramaya başlayayım :)

7. B

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? 98 2.0 v6 vitara 07 tbl 15 antalya kumluca sedat alpaslan benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  8. B

v6 bobin arıyorum

Ynt: v6 bobin arıyorum oğuz bey selamlar söylediklerinizi sırayla yaptım bobinler sağlam bojiler sağlam 0.70 yanlız bobinlerin yay ve metal aksamlarında küflenme ve oksıtlenme olmuş temizledik ve taktık şimdi daha iyi yanlız yine hafif bir tekleme yapıyor önemsiz ama illede kafama takılıyor...
  9. B

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) arkadaşlar beni eklesenize sıralamaya 98 2.0 v6 vitara sedat alpaslan 07 tbl 15 antalya kumluca saygılar

10. B

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 07 tbl 15 antalya kumluca sedat alpaslan 1998 2.0 v6

11. B

v6 bobin arıyorum

Ynt: v6 bobin arıyorum oğuz bey çok doğru söylüyorsunuz doğru ustayı bulmak zor oluyor bu sebeplerden dolayı araçtan insanı soğutuyorlar ilginiz için teşekkür ederim söylediklerinizi yarın sırayla yapacağım
  12. B

v6 bobin arıyorum

Ynt: v6 bobin arıyorum MEGAN BOBİNİ 2 FİŞ BENİNKİ ÜÇ FİŞ OLMADI AYRICA BEN ANTALYANIN İLÇESİNDEYİM BURADA BU TÜR ARAÇLARDAN PEK ANLAYAN YOK BİR USTAYA BAKITTIM BOBİN DEDİ ONA GÖRE YOLA ÇIKTIM ARACIN SORUNU LPG YE GEÇTİĞİZAMAN ARADA BİR TEKLEME YAPIYOR ARAÇ SOLLARKEN ANİ BİR GAZA BASTIĞIM...

13. B

v6 bobin arıyorum

Ynt: v6 bobin arıyorum arkadaşlar bunlar japon çin ve tayvan japon 350 tl çin 50 tl tayvan 80 tl tanesi çin ve tayvan kullananlar varmı aranızda japon harici sorunlu diyorlar
  14. B

v6 bobin arıyorum

Ynt: v6 bobin arıyorum arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için üç fiş arıyorum peki bunların çıkması alınsa nasıl olur ve hiç alan arkadaş varmı
  15. B

v6 bobin arıyorum

arkadaşlar 1998 2.0 v6 bobin arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

16. B

1998 MODEL 2.0 VİTARA V6 TOPLANMA MERKEZİ

Ynt: 1998 MODEL 2.0 VİTARA V6 TOPLANMA MERKEZİ DAHA YENİYİM
  17. B

1998 MODEL 2.0 VİTARA V6 TOPLANMA MERKEZİ

KAÇ ARKADAŞ V6 KULLANIYOR MERAK ETTİM TOPLANA BİLİRMİYİZ
  18. B

vitara v6

1998 vitara v6 kaç kişiyiz

19. B

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? arkadaşlar yeni katılmış birisi olarak bende varım 1998 v6 ile aranızdayım saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri