Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bulgaristan
Serdivan toplantısı iptal oldu.Bdüğümen bu hafta Sakarya üzeri Bursa Balıkesir Erdek turuna çıkacağım.Mayıs ayında döneceğim.Cevabınız için teşekkür ederim.Telefonum 5324903015 görüşme dileği ile.
Ynt: Bulgaristan
Şadan bey gezileriniz ile ilgili döküman veya yazılı notlarınız varsa okumak isterim.Eşimle düşünüyoruz.İstanbul Ataşehirde ikamet ediyorum.İkimizinde müsait olduğu bir zamanda görüşme için zaman ayırabilirseniz teşekkür ederim.
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Trafik sigortalarında benim anlıyamadığım özel amaçlı statüde olan bu araçların kodları bulunmakta.M sınıfı araçlarda sigorta şirketleri araçların sahip oldukları kodlara göre neden sigorta işlemi yapmadıklarıdır.Hepsi aynı kefeye konmakta...
Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014
Geleneksel hale gelen Maltepe toplantısında güzel bir evsahipliği yapan tüm maltepeli karavancı dostlarına teşekkür ederim.Eski dostları birbirine kavuşturma ve yeni yeni dostlar kazanmamızı sağladıkları için...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)
Evet dostlar karavanım NAOS bugün TÜV den sorunsuz geçti. Ençok öndeki tekli koltuktan çekindim .Ruhsatım 2+1 fakat arkadaki koltuğu da saydı ve sorunsuz geçti.Nasipse salı öğleden sonra yolculuk başlıyor.Özdere ve çeşme...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)
Erdal bey teşekkür ederim.İnşallah ege tarafına çıkmadan görüşeceğiz. Aysel & Ahmet Özek.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Metin bey karavan dünyasına hoşgeldiniz.Burada yayınlanan etkinlik veya face de paylaşılan organizasyonlara katılarak tüm dostlara merhaba diyebilirsiniz.Bir yerlerde karşılaşmak ümidi ile Aysel& Ahmet özek
Ynt: Motosikletimle Kuzeye Doğru Yola Çıktım!
Tekerine taş değmeden turunuzu tamamlamanızı diliyorum.Fotoğraflarımızıda eksik etmezsiniz umarım.Bazı fotoğraflarınızı face de paylaşabilirmiyim.
Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik
Değerli insan Mekanın cennet olsun.Tüm ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz. Aysel & Ahmet Özek.
Ynt: 'egeli' 2014
Yavuz bey elinize sağlık güzel fotoğraflar.Bu cümle ikinci defa olacak ama bilhassa Anadolu Selcuklu eserleri ile dolu.Çoğuda günümüze kadar gelebilmiş.Sizlerle beraber bizde gezmiş oluyoruz.Yolunuz açık olsun tekerinize taş değmesin.