Motokaravan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan speedy.gonzales43 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,571

speedy.gonzales43

Yeni Üye
Yer
Ankara
Web
www.facebook.com
arkadaşlar bana bi konuda yardımcı olabilirmisiniz ben ankarada yaşıyorum ve kalabalıktan çok sıkıldım bir tane karavan alıp trbzona yerleşmek istiyorum ve binadan sıkıldım sakin bi yerde karavanımda yaşamak istiyorum ne kadara maliyeti olur bana bi kabaca fiyat söylermisiniz bana

Etiketler

Ynt: Motokaravan

Bu siteyi en az altı ay gibi izleyip ona göre tercih yapmakta fayda var

Mustafa ?ensöz' Alıntı:
arkadaşlar bana bi konuda yardımcı olabilirmisiniz ben ankarada yaşıyorum ve kalabalıktan çok sıkıldım bir tane karavan alıp trbzona yerleşmek istiyorum ve binadan sıkıldım sakin bi yerde karavanımda yaşamak istiyorum ne kadara maliyeti olur bana bi kabaca fiyat söylermisiniz bana

Kabaca 10,000 TL ile 120,000 Euro arasında. http://www.sahibinden.com/kategori/karavan adresindeki araçları inceleyebilirsiniz.

Aradaki farkı sizin tercihleriniz belirleyecek. Çekme karavan mı, motokaravan mı? Yapma kasa (alkovenli) mi, camper mi? Ne marka araç/çekme karavan? İçinde hangi donanımları istiyorsunuz? (Elektrikli/tüplü ocak; elektrikli/tüplü şofben; yaşam aküsü miktarı; buzdolabı tipi (12V, 220V, tüplü, 3 sistem); klima; güneş paneli ve miktarı; vebasto türü ısıtıcı (tüplü, dizel); tuvalet tipi (portapoti, sabit, yat tipi); elektrik sistemi (12V, 220V, her ikisi de); TV; müzik sistemi, camlar (karavan tipi, çift cam, açılır) vb. vb.) pek çok seçeneğiniz ve alternatifiniz var. Tercihlerinize göre, maliyet değişecektir. Arkadaşlarımızın karavan forumunu en az altı ay takip etmenizi istemelerinin sebebi bu. Yeni mesajlardan ziyade forumlarda daha önce yazılmış olanları (ki bunları okumanız da bir kaç ayınızı alacaktır) okuyarak daha çok bilgi edinebilirsiniz.

KARAVAN , bir yerden sıkılanlar için ''bir başka yere yerleşme'' aracı değil , bildiğim kadarıyle (??)
Tek bir yere BAĞIMLI KALMAKSIZIN yaşamanın bir aracı .
O nedenle arzularınızı buna göre belirlemeniz daha öncelikli bence . Yoksa bir dünya parayı sokağa attığınızla kalabilirsiniz .
Trabzon'a yerleşmenin daha kolay yolları olabilir .
Önceliğiniz KARAVAN edinerek orada yaşamak mı? - Trabzon'a yerleşmek mi ?
Bunu belirledikten sonra bu işe girişin bence (?)
Kolay Gelsin

Mustafa ?ensöz' Alıntı:

Mustafa bey merhaba madem Ankara, da yaşıyosunuz sizi yerimizde ağırlamak ve geniş bir şekilde bilgilendirmek isteriz .adres ve telefon bilgileri için özelden yazabilirsiniz saygılarımızla.

TA2RX' Alıntı:
Kabaca 10,000 TL ile 120,000 Euro arasında. http://www.sahibinden.com/kategori/karavan adresindeki araçları inceleyebilirsiniz.

Aradaki farkı sizin tercihleriniz belirleyecek. Çekme karavan mı, motokaravan mı? Yapma kasa (alkovenli) mi, camper mi? Ne marka araç/çekme karavan? İçinde hangi donanımları istiyorsunuz? (Elektrikli/tüplü ocak; elektrikli/tüplü şofben; yaşam aküsü miktarı; buzdolabı tipi (12V, 220V, tüplü, 3 sistem); klima; güneş paneli ve miktarı; vebasto türü ısıtıcı (tüplü, dizel); tuvalet tipi (portapoti, sabit, yat tipi); elektrik sistemi (12V, 220V, her ikisi de); TV; müzik sistemi, camlar (karavan tipi, çift cam, açılır) vb. vb.) pek çok seçeneğiniz ve alternatifiniz var. Tercihlerinize göre, maliyet değişecektir. Arkadaşlarımızın karavan forumunu en az altı ay takip etmenizi istemelerinin sebebi bu. Yeni mesajlardan ziyade forumlarda daha önce yazılmış olanları (ki bunları okumanız da bir kaç ayınızı alacaktır) okuyarak daha çok bilgi edinebilirsiniz.
teşekkürler

iklil konyalilar' Alıntı:
KARAVAN , bir yerden sıkılanlar için ''bir başka yere yerleşme'' aracı değil , bildiğim kadarıyle (??)
Tek bir yere BAĞIMLI KALMAKSIZIN yaşamanın bir aracı .
O nedenle arzularınızı buna göre belirlemeniz daha öncelikli bence . Yoksa bir dünya parayı sokağa attığınızla kalabilirsiniz .
Trabzon'a yerleşmenin daha kolay yolları olabilir .
Önceliğiniz KARAVAN edinerek orada yaşamak mı? - Trabzon'a yerleşmek mi ?
Bunu belirledikten sonra bu işe girişin bence (?)
Kolay Gelsin
teşekkürler

Mustafa Bey,

Ben geçen ay bir Iveco Daily marka karavan satın aldım. 50,000 TL'ye aldım. İhtiyaç olabilecek herşey mevcut. Bu tutarı aşağı - yukarı oynatmak tamamen beklentileriniz ve bütçenizle alakalı...

Niyetiniz şimdiden hayırlı olsun..

Yolda gördüğüm karavan

20141009_181811.jpg

mustafa bey

karavan ile uzun dönem yaşamak demek çok farklı bir yaşam biçimi size önce bir karavan içinde bir hafta sonu tatili öneririm kiralık olarak bunu yapabilirsiniz... m² olarak çok kısıtlı bir alanda yaşayacaksınız bu alan sizin için sorun olur mu buna bakın daha sonra almayı düşündüğünüz karavan ölçüsü çıkartırsınız bu daha doğru bir karar aşaması olacaktır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri