Arama sonuçlarınız

1. L

9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :)

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :) Yahya Kaptan biraz ters olmuş ama bakalım =) Şimdilik askıda tutayım kendimi, gün yaklaştıkça duruma göre bilgilendiririm seni Deniz.

2. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Güzel bi tanışma etkinliğine katılabilirim.
  3. L

Yuvacık-Menekşe Yaylası Gezi

Ynt: Yuvacık-Menekşe Yaylası Gezi Benimde Cumartesi sınavım =) Bende onun stresi için çıkacağım dağlara =)

4. L

Ynt: Yuvacık-Menekşe Yaylası Gezi Haklısın, farkındayım aslında. Arkadaşımız Menekşe Yaylası'nı görmek istiyormuş, o yüzden böyle birşey attık ortaya. Ama dediğinizi değerlendireceğim. Sizin katılımınız söz konusu olur mu ?
  5. L

Ynt: Yuvacık-Menekşe Yaylası Gezi Malesef. Yuvacık merkeze kadar otobüs sonrası tabana kuvvet =)

6. L

Merhabalar; aytule nickname'li arkadaşımız ve ben 26 Haziran Pazar gününe bir Yuvacık-Menekşe Yaylası gezisi yapmayı kararlaştırdık. Bize katılımlarınız olmasını isteriz. Eğer ki daha önceden buralara gitmiş arkadaşlar, abiler, ablalar var ise bize önerilerini bekleriz. Günübirlik bir gezi...

7. L

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Ekledim
  8. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Tamam arkadaşım =) Umarım en kısa zamanda bir etkinlik düzenleriz
  9. L

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Valla beni kast ettiniz mi bilmiyorum ama, bir gezi düşünülürse katılmayı isterim =)

10. L

Idognorge Adlı KULLANICI!

Ynt: Idognorge Adlı KULLANICI! Adminlerin yükünü hafifletmek için açtım bu konuyu ben. Eleştirmek için değil..

11. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Umarım olur =) Bu ayın 25'inden sonra bu tür bir org. düşünüyorum. Büyüklerimizden beklemek yerine bişeylere başlayıp onlarıda davet etmek gerek sanırım =)
  12. L

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) Dağa tırmanış yapmadan, min. çadır, mat, yiyecek gibi envanterle beş parasız ta İzmit'lerden katılma isteği olanlar olsa nasıl bir çözüm sunulabilir :D

13. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Anıtparkın oralarda mıydı ofis falan ? Ben daha öğrenciyim üstad ikinci kez YGS-LYS ye gireceğim bu sene =) Yaş 19 :D
  14. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Bu ve bunun gibi şeylerden bahsediyorum kısaca işte =)
  15. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik İyi de birşeyler yapmak bizim elimizde. :D Devlet erkanından izin almamız gerekmiyor sanırım :D. Benim ilk düşüncem İzmit'te bir tanışma organizasyonu düzenlemek...

16. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik :D İyiymiş :D bakalım. Ama Ankara ve Sakarya forumlarına bakarsan bu kategorideki aktifliği görürsün. Kastettiğim bu biraz da :D
  17. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Haklısın iki siteyi takip etmekte de tabiiki fayda var. Ama OffRoad Grubu bildiğim kadarıyla o. Benimde offroad aracım yok =)
  18. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Tabiiki farklı siteler mevcut. Ama ben bu sitenin içindeki durumu aktifleştirmekten bahsediyorum. Madem ki başka siteden ulaşacağım bu tür şeylere, neden bu sitede takılayım ki ? Bu sitede olursa daha güzel olur...

19. L

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz.. =) Hoşgeldin doğa tutkunu arkadaş =)
  20. L

Gezenbilir Kocaeli Grubu

Ynt: Gezenbilir Kocaeli Grubu Ad - Soyad: Bahadır OKUR Doğum Tarihi ve Yeri: Kocaeli /1992 Memleket: İzmit Semt: Merkez İlgi Alanı: Gezi, Doğa, vahşi hayat, Araç: Şahsıma ait aracım yok. Malesef :/

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR