Arama sonuçlarınız

1. speedyglider

Planör

Ynt: Planör Cevabınız için teşekkürler. 40 Yıl önce ben 18 sorti uçtuktan sonra, son uçuş tek başına alan turu yapıp indikten sonra C Brövesini aldım. Benim dönemim toplam 1 ay sürüyordu, şimdiki mevzuat anladığım kadarıyla eğitimi parçalamış. A Brövesini almak için şimdi kaç sorti uçuş...

2. speedyglider

Planör

Ynt: Planör THK artık A Brövesi veriyormuş, THK sitesini inceleyince bunu da öğrenmiş oldum. Ancak ne zaman ve neden A Brövesi vermeye başladılar maalesef bilgim yok. Yalnız şunu itiraf edeyim C Brövesi rozeti çok daha estetik :).
  3. speedyglider

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Konuyu soluksuz izledim, teşekkürler, konuyu açana da katkıları olan arkadaşlara da, ellerinize sağlık. Umarım devam eder.

4. speedyglider

Planör

Ynt: Planör 40 Yıl önce bana verilen rozet böyle :
  5. speedyglider

Planör

Ynt: Planör Merhaba, 40 yıl önce İnönü'de C Brövesi'ni almıştım. O dönemde A Brövesi yoktu, sonradan mı oluştu? Benim dönemde C Brövesi ilk alınan, sonrası da Tekamül idi. Daha sonrası da THK Öğretmen Pilotluğu. Şimdi mevzuat nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

6. speedyglider

Kastamonu, Seydiler, Cide, Gideros Görüntüleri

Ynt: Kastamonu, Seydiler, Cide, Gideros Görüntüleri Ben de gerçekten detay bilmiyorum. Yeğenim görevi nedeniyle Kastamonu'da olduğundan O'nun eşliğinde aynı gün gidip, döndük. Cide'de balık muhteşem di. Gideros'ta da balık yemek mümkün ancak biz gittiğimizde hava biraz serin olduğundan bunu...

7. speedyglider

Adrasan, Phaselis görüntüleri

Ynt: Adrasan, Phaselis görüntüleri Teşekkür ederim, kararsız kaldığım yerlerden biriydi orası.
  8. speedyglider

Gelincik Tarlası

Ynt: Gelincik Tarlası Ben de gördüğümde gözlerime inanamadım, hatta tarlada traktörle çiftçi hasat yapıyordu. Aramızda epey mesafe olduğundan soramadım ne yapacaksın bu gelincikleri diye soracaktım ama olmadı. Aşağıda lila renklerinde bir tarla fotoğrafı daha ekliyorum. Bu görüntüyü Ankara...
  9. speedyglider

Ynt: Adrasan, Phaselis görüntüleri Ben 1 hafta kalabildim, muhteşem bir yer. Bu yaz 1 haftalık tatil için Adrasan'a benzer veya daha da güzel yer öneriniz var mı? Google Earth'den epey yer buldum ama kararsız kaldım. Siteyi de henüz yeni buldum, bütün yazıları okumak epey zaman alacak :D.

10. speedyglider

Gelincik Tarlası

Bilecik'e giderken il sınırları içerisinde rastladığım gelincik tarlası görüntülerini paylaşmak istedim.

11. speedyglider

Adrasan Adrasan panorama Musa Dağı Phaselis panorama
  12. speedyglider

Sivrice - Assos

Ynt: Sivrice - Assos Assos'tan Balabanlı girişi Babakale'den Balabanlı girişi Sivrice tepelerinden Assos Sivrice'nin kırlangıç yavruları Sivrice'nin yaramaz sincapı Mevcut fotoğraflarımdan iki adet daha kalmış, bunları da burada paylaşayım istedim. Çanakkale Boğazı panorama

13. speedyglider

Kastamonu, Seydiler, Cide, Gideros Görüntüleri

Kastamonu Seydiler Baraj Gölü Cide Gideros
  14. speedyglider

Safranbolu'dan mevcut görüntüler

15. speedyglider

Hazar Gölü (Gölcük)

Ynt: Hazar Gölü (Gölcük) Başka fotoğraf ekleyemiyorum çünkü kasım ayında evime hırsız girdiğinde fotoğraf makinesi, laptop ve external harddiscim beraberinde yok oldu gitti. Bu nedenle ayrıca üzgünüm.

16. speedyglider

Hazar Gölü (Gölcük)

Ynt: Hazar Gölü (Gölcük) 6-7 Yıl önce Elazığ'a gittim ve Hazar Gölü kıyısında bulunan tesiste konaklamıştım. Akşam çok yorgun olmama rağmen sabah güneş doğumunda hiçbir yorgunluk hissi duymadan sanki otomatik şekilde uyandım, balkona çıktığımda aşağıdaki görüntülerle karşılaştım. Başka söze...
  17. speedyglider

Kapadokya

Ülkemizin muhteşem yerlerinden Kapadokya gezimde çekmiş olduğum fotoğrafları paylaşmak istedim.
  18. speedyglider

Sivrice - Assos

Ynt: Sivrice - Assos İlk eklediğim fotoğraflar 2007 yılına aitti. 2011 Sivrice Koyu:

19. speedyglider

Sivrice - Assos

Assos'tan Babakale yönüne saptıktan 20 km. sonra Balabanlı Köyü'ne girmeden sola deniz yönüne sapın, 5 km. sonra sizi karası halı gibi zeytin ağaçları ile kaplı kırlangıç formunda Sivrice Koyu karşılayacak. Karşısında Midilli Adası. Pırıl pırıl tertemiz denizinde de yüzebilirsiniz, konaklama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri