Arama sonuçlarınız

1. K

Kia Sportage - Lr Freelander - Suzuki Grand Vitara Tercih ?

Ynt: Kia Sportage - Lr Freelander - Suzuki Grand Vitara Tercih ? Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Freelander hakkında olumlu bir yorum göremedim sanırım biraz sorunlu bir araç. @yasinblgc Duster düşünmüyorum. Nedense belirttiğim araçların yanında bana pek çekici gelmiyor...

2. K

Kia Sportage - Lr Freelander - Suzuki Grand Vitara Tercih ?

Öncelikle iyi akşamlar dilerim, 50-55k bütcem bulunmaktadır. Araştırmalarıma göre 3 model arasında kaldım diyebilirim. %70 Şehiriçi - %30 dağ taş kullanılmasını düşünüyorum. Ağır offroad yapılmayacaktır. Memlekete gidildiğinde karda kışta dağlarda yolda bırakmıycak bir araç olmalı. 1 ) Kia...
  3. K

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? butun land rover sahiplerine selamlar :) 1968 model bir land rover serie 2A ya sahibim ama aracın resmen baştan yaratılması lazım,hurda gibi diyebiliriz.ben bu aracı baştan yaptırmak istiyorum.listeye göz gezdirdim ve serie 2A sahibi bir kaç arkadaş...

4. K

1968 Model Land Rover Series II

verdigin bilgiler icin tesekkur ederim edaghan...
  5. K

1-2 milyara bulunursa dusunulebilir gercekten.Maliyet acısından cok iyi olur. Yukarıda da sordugum gibi 7-8 yıl trafige cıkmamış bir aracın vergi borcları ne olur bir fikri olan var mı ? ayrıca yeni ruhsat cıkarmak zahmetli bir iş mi ?

6. K

edaghan aracı parçalamayı düşünmüyorum.bu halde babamdan isteyen de çok insan oldu fakat ben karşı cıktım.sonucta 3-5.000 ytl için o arabayı veremem.yanlış anlamadım sonucta fikir alışverişi yapıyoruz. hsbasar mesajın ıcın tesekkur ederım.Bu tarz örnekler sayesinde daha da olumlu...

7. K

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhaba. İsmim Berk,bu sene Bilgisayar Mühendisliginden mezun oldum.22 yaşındayım.Off-Road her zaman yapmak istedigim ama yapamadıgım bir etkinliktir.1968 model series IIA (sanırım) bir Land Roverım var(Babadan kalma).İlerleyen zamanlarda iyi ustalar...
  8. K

Öncelikle ilgilendiginizden dolayı tesekkur ederim. Amacım off-road degil en azından şimdilik.İstanbul da oturuyorum büyük ihtimalle de kullanım yeri İstanbul olacaktır.Elbet arazi gezisi de yapılacak (köye cıkıldıgında) .Aillem kullandı diye ben de devam edeyim amaclı degil.Ben o araca özel bir...
  9. K

Öncelikle iyi aksamlar dilerim.Babadan kalma bir 68 model Land Rover var.(internetten arastırdıgıma gore sanırım series II )Aklıma her zaman o aracı yeniden toparlamak gelmiştir.İnternette gezinirken bu siteyi keşfettim ve Land Rover tutkunu bir cok arkadas gordum.Siteye uye olmamın tek amacı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri