Arama sonuçlarınız

1. D

VX-100

Ynt: VX-100 piyango çıkarsa sıfır land cruiserı offroada sokacam, aha buraya yazıyorum:)

2. D

VX-100

Ynt: VX-100 15 yaşındaki araca bile sulanamıyoruz, ah benim güzel memleketim.
  3. D

VX-100

Ynt: VX-100 açıkçası bilmiyorum, sadece tahmin edebiliyorum. bence asfaltta vx-100 daha iyidir ama yakıt konusunda kullanıma göre değişir kanımca

4. D

VX-100

Ynt: VX-100 lexus lx450 ile vx-80 arasında mekanik farklılık varmı? bilen varmı. aşağıda bir tane var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lexus-neziroglu-exclusive-den-1997-toyota-lexus-lx-450-lpg-hatasiz-71264210/detay/
  5. D

VX-100

Ynt: VX-100 fiyat konusunda uyarınız için teşekkür ederim, dikkate alacağım. bu memlektte 2. el fiyatları çok değişken, enflasyonun etkisi olarak görüyorum. 2. el fiyatlarda her araç grubunda genel bir artış var. araba bolluğu var ama fiyatlara yansımıyor sanırım sıfır fiyatlarının sürekli...

6. D

VX-100

Ynt: VX-100 saatlerdir forumda gözlerim şişti inanın:) bir LC sahibi olursam arabanın kırılacağı yere girmem, benim ağır offroad anlayışım bu. hele arabayı tanımadan limitlerini görmeden hiç girmem, ufaktan yol dışına çıksam şimdilik yeter:) asıl amacım konfor ve dayanıklı bir V8 sahibi...

7. D

VX-100

selamlar, sizleri uzaktanda olsa uzun zamandır takip ediyorum. araç almaya karar verdikten sonra da fikrinizi almak istedim. temiz vx-100 arıyorum, bursa da ikamet ediyorum. çok fazla kullanma fırsatım olmadı bu aracı ancak yurtdışında 2006 prado kullanmıştım, o gün bugündür LC'ler aklımdan...
  8. D

vx100 arıyorum

Ynt: vx100 arıyorum merhabalar, öncelikle hayırlı olsun aracı aldınız mı bilmiyorum ama, beni de vx 100 merakı sardı. aşağıdaki aracı inceleyen veya bilen varmı? yarın görmeye gideceğim inşallah araçta dikkat etmem gereken şeyler neler olmalı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri