VX-100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,631

Etiketler
Ynt: VX-100

standart bir vx80 enjeksiyonlu benzinli için ön arka kilitleride olmak şartı ile mantıklı fiyat aralığı 25-35 arasıdır 25 en bitiği 35 en tertemizi için. Bunun dışındaki fiyatların hepsi satıcıların ve sahiplerin kişisel tasarrufudur alan memnun satan memnunsa 100 e de satabilirler ne diyelim :smiley:

piyango çıkarsa sıfır land cruiserı offroada sokacam, aha buraya yazıyorum:smiley:

Tempus' Alıntı:
standart bir vx80 enjeksiyonlu benzinli için ön arka kilitleride olmak şartı ile mantıklı fiyat aralığı 25-35 arasıdır 25 en bitiği 35 en tertemizi için. Bunun dışındaki fiyatların hepsi satıcıların ve sahiplerin kişisel tasarrufudur alan memnun satan memnunsa 100 e de satabilirler ne diyelim :smiley:
Şu anda bj60'ım ile çok mutlu gezi yapıyorum.
Binek aracımdan da çok memnunum. İlk sahibi olarak kullandığım araç. Hatta 4 teker daha yeni. 15 bin'lik periyodik bakım yeni. Kısaca araca ben binmek için elimden geleni yapıyorum. Sözün özü satıcı değilim ama uygun ve güzel bir vx100 olursa değiştirmeyi göze alabilirim. Kulağınızda olsun...
Bj60 vx 100 dede torun bir arada geçinirler. ;)
(yalnız ufak bir şey sorun olabilir .Binek araç hanımın onu nasıl ikna ederiz bilemem :D :D ;D )

Süper fikir prins telefleks tartarini derim. aracımda tartarini var hiç sıkıntı vermedi. ama prins tercih ederseniz sistem aracın benzin enjektörlerini kullanıyormuş daha avantajlı olduğunu Suat usta dan duydum aracımda LPG sıkıntı yarattığı gün prins taktıratacağım. saygılar.

Aracınız hayırlı olsun. VX 100 hedefim
nrş' Alıntı:
Şu anda bj60'ım ile çok mutlu gezi yapıyorum.
Binek aracımdan da çok memnunum. İlk sahibi olarak kullandığım araç. Hatta 4 teker daha yeni. 15 bin'lik periyodik bakım yeni. Kısaca araca ben binmek için elimden geleni yapıyorum. Sözün özü satıcı değilim ama uygun ve güzel bir vx100 olursa değiştirmeyi göze alabilirim. Kulağınızda olsun...
Bj60 vx 100 dede torun bir arada geçinirler. ;)
(yalnız ufak bir şey sorun olabilir .Binek araç hanımın onu nasıl ikna ederiz bilemem :D :D ;D )
Kendi mesajımdan alıntı yaptım ama ne dersiniz bir fırsat çıkıverir ;)

warmaster' Alıntı:
Süper fikir prins telefleks tartarini derim. aracımda tartarini var hiç sıkıntı vermedi. ama prins tercih ederseniz sistem aracın benzin enjektörlerini kullanıyormuş daha avantajlı olduğunu Suat usta dan duydum aracımda LPG sıkıntı yarattığı gün prins taktıratacağım. saygılar.

Herkeze slm 97 model vx 80 sahibiyim Suat ustanın yönlendirmesi ile bende prins marka lpg taktırdım offroad yaparken bile benzine geçmiyorum hiç sıkıntı yaşamadım 2 seneye yakın oldu tavsiye ederim.

Saygılarımla.

Selam herkese,
En sonunda edindiğim vx100'de gaz sıkıntısı yok.Yağlı sistem oluşu daha randımanlı olsa gerek.
Sakaryadan selamlar....

Herkesi selamlıyorum ustalar
tavsiye almak isiyorum
tayfaya katılan yeni off rdcu LC 4.2 dizel 2000-2004 mi
1999-2004 benzin mi ?
ikincisi benzin ise hazır lpg li almak mantıklı yoksa aldıktan sonra taktırmak güvenilen ustaya
teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR