mergen
Zirve
Ynt: VX-100
Çok ama gel de anlat.
Çok ama gel de anlat.
Şu anda bj60'ım ile çok mutlu gezi yapıyorum.Tempus' Alıntı:standart bir vx80 enjeksiyonlu benzinli için ön arka kilitleride olmak şartı ile mantıklı fiyat aralığı 25-35 arasıdır 25 en bitiği 35 en tertemizi için. Bunun dışındaki fiyatların hepsi satıcıların ve sahiplerin kişisel tasarrufudur alan memnun satan memnunsa 100 e de satabilirler ne diyelim
Kendi mesajımdan alıntı yaptım ama ne dersiniz bir fırsat çıkıverirnrş' Alıntı:Şu anda bj60'ım ile çok mutlu gezi yapıyorum.
Binek aracımdan da çok memnunum. İlk sahibi olarak kullandığım araç. Hatta 4 teker daha yeni. 15 bin'lik periyodik bakım yeni. Kısaca araca ben binmek için elimden geleni yapıyorum. Sözün özü satıcı değilim ama uygun ve güzel bir vx100 olursa değiştirmeyi göze alabilirim. Kulağınızda olsun...
Bj60 vx 100 dede torun bir arada geçinirler.
(yalnız ufak bir şey sorun olabilir .Binek araç hanımın onu nasıl ikna ederiz bilemem ;D )
warmaster' Alıntı:Süper fikir prins telefleks tartarini derim. aracımda tartarini var hiç sıkıntı vermedi. ama prins tercih ederseniz sistem aracın benzin enjektörlerini kullanıyormuş daha avantajlı olduğunu Suat usta dan duydum aracımda LPG sıkıntı yarattığı gün prins taktıratacağım. saygılar.