VX-100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,631

derx

Yeni Üye
selamlar, sizleri uzaktanda olsa uzun zamandır takip ediyorum. araç almaya karar verdikten sonra da fikrinizi almak istedim. temiz vx-100 arıyorum, bursa da ikamet ediyorum. çok fazla kullanma fırsatım olmadı bu aracı ancak yurtdışında 2006 prado kullanmıştım, o gün bugündür LC'ler aklımdan çıkmıyor açıkçası. VX-100 le ilgili araştırma yaptım ancak çok net bilgilere ulaşamadım. 2. el alırken dikkat edilmesi gereken şeyler neler olmalı, ilk hedef ağır off-road değil ancak uludağın tepelerinde de rahatça gezinmek istiyorum. bu araçların LPG performansı nasıl? hangi markalar daha önce denendi BRC, prins, landirenzo, tartarini felan bir sürü tipi var. ilk hedefim daha önce LPG takılmamış araç alıp kendim tüplemek istiyorum. şimdilik bu kadar yardımıcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: VX-100

Selamlar, VX100 ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız , dikkatinizi çeken konu başlıkların da çok

geniş bilgilere sahip olabilirsiniz diye düşünüyorum. Hatta çok değişik bilgilerde mevcut , Okumak için

için biraz zamana ihtiyacınız olacak. ::smiley: ::smiley:

Merhaba Hoşgeldiniz.

Vx100 harika bir arazi aracıdır, arazi araçları içerisinde asfalt ve uzun yolda en iyisi yada en iyilerden birisidir. Fakat ağır off road ileride düşünüyorsanız uygun araç değildir. Hem çok iri ve hantal kalır hemde özellikle ön takımdan ciddi amsraflar çıkartma potansiyeli yüksektir.

bununla beraber herkesin ağır off road anlayışı farklı.

saygılar

saatlerdir forumda gözlerim şişti inanın:smiley: bir LC sahibi olursam arabanın kırılacağı yere girmem, benim ağır offroad anlayışım bu. hele arabayı tanımadan limitlerini görmeden hiç girmem, ufaktan yol dışına çıksam şimdilik yeter:smiley: asıl amacım konfor ve dayanıklı bir V8 sahibi olmak.. uygun fiyatlı temiz bişey bulurum umarım. aşağıdaki aracı tanıyormusunuz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-makam-araci-80961533/detay

Tempus' Alıntı:
Merhaba Hoşgeldiniz.

Vx100 harika bir arazi aracıdır, arazi araçları içerisinde asfalt ve uzun yolda en iyisi yada en iyilerden birisidir. Fakat ağır off road ileride düşünüyorsanız uygun araç değildir. Hem çok iri ve hantal kalır hemde özellikle ön takımdan ciddi amsraflar çıkartma potansiyeli yüksektir.

bununla beraber herkesin ağır off road anlayışı farklı.

saygılar
önler sabit aks değil o zaman zaten ön arka sabit aks geleneğini bu sınıfta sürdüren sadece patrol vardı yakın zamana kadar o da düzene yenik düştü

Toyota kalitesi tartışılmaz evet ama 1999 model bir vx100 50000tl, bu paraya ben kendi adıma bir wj birde xj alırım, wj yi yolda xj yide arazide kullanırım.bu da bir fikir :smiley:

derx' Alıntı:
saatlerdir forumda gözlerim şişti inanın:smiley: bir LC sahibi olursam arabanın kırılacağı yere girmem, benim ağır offroad anlayışım bu. hele arabayı tanımadan limitlerini görmeden hiç girmem, ufaktan yol dışına çıksam şimdilik yeter:smiley: asıl amacım konfor ve dayanıklı bir V8 sahibi olmak.. uygun fiyatlı temiz bişey bulurum umarım. aşağıdaki aracı tanıyormusunuz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-makam-araci-80961533/detay
ben de vx100 almayı düşünen birisi olarak bu aracı bu fiyata alırsan seni vurum ;D Tabi ki şaka ama sebebine gelince :
Fiyat abartı yüksek . ... Ben şunu söyleyeyim:
Güzel bir bj60 aldım. Yaklaşık 3 hafta önce ...
Bu sırada diğer alternatif binek aracımı satıp vx100 almaktı. Ama şans eseri bj60 karşıma çıktı binek aracımı satmadan ikinci araba , hobi arabası ve Kürşad Bey'in belirttiği gibi gerekirse ağır arazi de korkmadan girebileceğim bir araç olduğundan bj60 'ı aldım. Şu an için müthiş memnunum . Maşallah araba Allah esirgesin beklentime cevap veriyor.
Ama benim baktığım dönem ki ; 3 hafta önce aracı aldığım düşünülürse üzerinden fazla zaman geçmemiş ; fiyatlar aşırı abartı olmuş. 2000-2001 fiyatları 40-45 arası idi. (Yanlış hatırlamıyorsam 35 civarı ilan bile vardı) Hatta ben çok güzel bir 2003 gördüm ve konuştum ama aracı hemen satmak mümkün olmadı ve karşı taraf takas istemediği için kaldı. Pazarlığı 55 binden açmıştık düşünün artık....
kakyol' Alıntı:
1999 model bir LC icin cok cok yuksek bir rakam bence tabi
Bu arada sizin aracınız da hayırlı olsun . Ankara'daki araç galiba ; siyah olan mı? Eğer o ise sizin pazarlığı bitirdiğiniz günden hemen sonra aramıştım nasip sizeymiş :smiley: :smiley: :smiley:

nrş' Alıntı:
ben de vx100 almayı düşünen birisi olarak bu aracı bu fiyata alırsan seni vurum ;D Tabi ki şaka ama sebebine gelince :
Fiyat abartı yüksek . ... Ben şunu söyleyeyim:
Güzel bir bj60 aldım. Yaklaşık 3 hafta önce ...
Bu sırada diğer alternatif binek aracımı satıp vx100 almaktı. Ama şans eseri bj60 karşıma çıktı binek aracımı satmadan ikinci araba , hobi arabası ve Kürşad Bey'in belirttiği gibi gerekirse ağır arazi de korkmadan girebileceğim bir araç olduğundan bj60 'ı aldım. Şu an için müthiş memnunum . Maşallah araba Allah esirgesin beklentime cevap veriyor.
Ama benim baktığım dönem ki ; 3 hafta önce aracı aldığım düşünülürse üzerinden fazla zaman geçmemiş ; fiyatlar aşırı abartı olmuş. 2000-2001 fiyatları 40-45 arası idi. (Yanlış hatırlamıyorsam 35 civarı ilan bile vardı) Hatta ben çok güzel bir 2003 gördüm ve konuştum ama aracı hemen satmak mümkün olmadı ve karşı taraf takas istemediği için kaldı. Pazarlığı 55 binden açmıştık düşünün artık.... Bu arada sizin aracınız da hayırlı olsun . Ankara'daki araç galiba ; siyah olan mı? Eğer o ise sizin pazarlığı bitirdiğiniz günden hemen sonra aramıştım nasip sizeymiş :smiley: :smiley: :smiley:

evet ankaradaki 2001 siyah olan arac dedigim gibi bende alali cok yeni oldu ama eski bir Jeep kullanicisi olarak bununla kıyas kabul etmeyecegini rahatlikla soyleyebilirim

fiyat konusunda uyarınız için teşekkür ederim, dikkate alacağım. bu memlektte 2. el fiyatları çok değişken, enflasyonun etkisi olarak görüyorum. 2. el fiyatlarda her araç grubunda genel bir artış var. araba bolluğu var ama fiyatlara yansımıyor sanırım sıfır fiyatlarının sürekli artmasından kaynaklanıyor. 2 yılda 7 araç değiştirmiş biri olarak ve halen daimi kullanacağım aracı bulamayan biri olarak söylüyorum. arazi aracı konusunda aceleci olmayacağım ama kaçmayacak bir araç için de üçe beşe bakılmamalı her halükarda zarar edecez:smiley:

Lx 450 Vx 80 in biraz daha lüks versiyonudur bazıları kilitsiz olabiliyor Lx lerin Lx Lexus un kısaltılmışı. Vx 100 ile 80 kasa arasında ciddi yakıt farkı ve yola gidiş sürüş keyfi farkı vardır bunu biliyorsunuz dur inşallah.

açıkçası bilmiyorum, sadece tahmin edebiliyorum. bence asfaltta vx-100 daha iyidir ama yakıt konusunda kullanıma göre değişir kanımca

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR