Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kayak Montu Nike mı, Mckinley mi?
İnersport outlet mağazası eskişehir neo avm de ..
Ayrıca adrenalin mağazası yok burada istanbulda olsam belkide çok fazla alternatifim vardır .Ama yinede yardımcı olduğunuz için teşekkürler bu mağazaların internet sitelerinden bilgi alıp öle karar varirim...
Ynt: Kayak Montu Nike mı, Mckinley mi?
Marka takıntım yok sadece hesaplı ona görede performasnı biraz iyi elbiseler arıyorum.Haftasonu spx, tchibo ve intersport outlet mağazalarına baktım.İntersportta geldi en cazip fiyatlar.Nike kayak montu 91lira mc kinley kayak montu 101 lira nike kayak...
Arkadaşlar hesaplı kayak montu ve pantolonu arıyodum outlet mağazada mckinley ve nike montlar 100 lira civarı pantolan da aynı fiyat acaba nasıl uygunmu ya da hangisinin kalitesi daha iyidir.Yardımlarınız bekliorum teşekkürler..
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba ben Berkan siteyi epeydir takip ediyorum ama buraya yazmak buzamana denk geldi şu ana kadar pek aktivite yapamadım ama yeni başlıyorum Eskişehirliyim.Bu sitede başlığı olan bi çok aktivite ilgimi çekiyor.İnşallah buradada arkadaşlarla güzel...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Siteye üye olalı epey oldu ama kendimi neden tanıtmadım bende bilmiorum neyse adım berkan eskişehirliyim , son 1 1.5 yıldır tüm doğa da yapılan aktivieler bana eğlenceli gelmeye başladı ve siteye katıldım:))))