Kayak Montu Nike mı, Mckinley mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alfonso26 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,589

alfonso26

Yeni Üye
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar hesaplı kayak montu ve pantolonu arıyodum outlet mağazada mckinley ve nike montlar 100 lira civarı pantolan da aynı fiyat acaba nasıl uygunmu ya da hangisinin kalitesi daha iyidir.Yardımlarınız bekliorum teşekkürler..

Etiketler

Ynt: Kayak Montu Nike mı, Mckinley mi?

Marka takıntım yok sadece hesaplı ona görede performasnı biraz iyi elbiseler arıyorum.Haftasonu spx, tchibo ve intersport outlet mağazalarına baktım.İntersportta geldi en cazip fiyatlar.Nike kayak montu 91lira mc kinley kayak montu 101 lira nike kayak pantolonu 101 lira idi.Yardımınız için teşekkürler..biraz daha düşünüp araştırıp öle karar vermem gerekiyo herhalde.

İntersport outlet mağazası nerede acaba?

Kayak ekipmanlarının aktif spor yapılırken kullanıldığını unutmamak gerekir, bu durumda kullanılan malzeme ve detay tasarım en önemli unsurlar seçim için.... Uzun yıllar sadece belirli sezonda kullanılacağı düşünüldüğünde kaliteli bir malzeme tercih etmekte fayda var. Ancak ortalama bir marka, hızlı ter tahliyesi yapan bir goretex malzeme kullanıyor ve ufak tefek tasarımsal gerekleri yerine getiriyor ise tercih edilir.

Ben Killtec marka ekipmanları kullanıyorum. 4-5 sene oldu, pantolonum şu northland, pantolon ve mont değiştirdiğim anda Burton marka alacağım.
Birbirlerine özel fermuar ile bağlanan mont ve pantolon bir tulumun ıslanmazlığını sağlıyor.

Benim şu anki malzememde de salopet pantolon mont ile çıt çıt ile bağlanıyor ancak sonuçta bol karlı günlerde saat 3-4 gibi artık içliklerim ıslanmış ve bitkin durumda oluyorum. Malzemenin hafif, ter tahliyesi için uygun, iç koruma aparatlarına (sırt koruma, darbe emici şort vs gibi) uygun, ipod vs çıkışının mantıklı tasarlanmış, ski-pass, eldivenvs gibi ek parçalar için düşünülmüş askılarının olması önemli ayrıntılar.

Bayanlar için tasarlanan modeller genelde güzel gözükmesi için filan düşük belli tasarlanıyor, bunlara da itibar edilmemesi gerekir. Genelde bu modeller half pipe veya snowpark gibi çıkıp 35-45 dakika performans yapılıp sonra kenarda takılınacak biçimde tasarlanıyor.

alfonso26' Alıntı:
Marka takıntım yok sadece hesaplı ona görede performasnı biraz iyi elbiseler arıyorum.Haftasonu spx, tchibo ve intersport outlet mağazalarına baktım.İntersportta geldi en cazip fiyatlar.Nike kayak montu 91lira mc kinley kayak montu 101 lira nike kayak pantolonu 101 lira idi.Yardımınız için teşekkürler..biraz daha düşünüp araştırıp öle karar vermem gerekiyo herhalde.

Henüz karar veremediyesniz bir de Adrenali mağazalarına bakın.
Onlarda çok fazla marka ve ekipman var.
Ayrıca istekleriniz doğrultusunda sizi yönlendirip yardımcı oluyorlar.
Sadece danışmak için bile uğradığınızda çok yardımcı oluyorlar.
Adrenalin' e de bakmadan almayın bence.

LRTD5' Alıntı:
İntersport outlet mağazası nerede acaba?

Kayak ekipmanlarının aktif spor yapılırken kullanıldığını unutmamak gerekir, bu durumda kullanılan malzeme ve detay tasarım en önemli unsurlar seçim için.... Uzun yıllar sadece belirli sezonda kullanılacağı düşünüldüğünde kaliteli bir malzeme tercih etmekte fayda var. Ancak ortalama bir marka, hızlı ter tahliyesi yapan bir goretex malzeme kullanıyor ve ufak tefek tasarımsal gerekleri yerine getiriyor ise tercih edilir.

Ben Killtec marka ekipmanları kullanıyorum. 4-5 sene oldu, pantolonum şu northland, pantolon ve mont değiştirdiğim anda Burton marka alacağım.
Birbirlerine özel fermuar ile bağlanan mont ve pantolon bir tulumun ıslanmazlığını sağlıyor.

Benim şu anki malzememde de salopet pantolon mont ile çıt çıt ile bağlanıyor ancak sonuçta bol karlı günlerde saat 3-4 gibi artık içliklerim ıslanmış ve bitkin durumda oluyorum. Malzemenin hafif, ter tahliyesi için uygun, iç koruma aparatlarına (sırt koruma, darbe emici şort vs gibi) uygun, ipod vs çıkışının mantıklı tasarlanmış, ski-pass, eldivenvs gibi
ek parçalar için düşünülmüş askılarının olması önemli ayrıntılar.
Bayanlar için tasarlanan modeller genelde güzel gözükmesi için filan düşük belli tasarlanıyor, bunlara da itibar edilmemesi gerekir. Genelde bu modeller half pipe veya snowpark gibi çıkıp 35-45 dakika performans yapılıp sonra kenarda takılınacak biçimde tasarlanıyor.
İnersport outlet mağazası eskişehir neo avm de ..
Ayrıca adrenalin mağazası yok burada istanbulda olsam belkide çok fazla alternatifim vardır .Ama yinede yardımcı olduğunuz için teşekkürler bu mağazaların internet sitelerinden bilgi alıp öle karar varirim yada internetten sipariş varirim artık gerçi giyim konusunda biraz zor olsada tekrar teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.