Arama sonuçlarınız

1. T

Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak

Ynt: Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak mimar arkadaşim sen gıt bak bakalım almazsan eger haber et ben almaya nıyetlıyım .klima olayını hallettım ıstanbulda.senden haber beklıyorum olumlu yada olumsuz .tesekkurler şimdiden ...

2. T

Ynt: Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak arkadaşlar şu klima işini araştıyorum istanbulda eger uygun olursa alıcam ...tabı bızım mımar arkadastan fırsat bulursam :)))))) yoldamıdır acaba :)) edırnede su anda full 1.5 dcı 4x4 var ama test aracı satılıga cıkarmıslar arac ama 40 bın gıbı...
  3. T

ne kafa bulucam arkadasım dalga gecme yerımı burası sahıbınden com da var bakarsan gorursun

4. T

s.forester arkadasım tabıkı kendı aracımdan bahsettım bagaj kucuk dıye aynı fıkırdeyız aslında senın ıle arac foksıyonel olmalı .evet hız sabıtleyıcısı olması tabıkı rahatlık ama olmassa olmaz degıl demek ıstemıstım .yoksa zaten honda cıvıc ıle duster ı kıyaslayacak degılım cunku ıkısı farklı...
  5. T

ya arkadasım aslında arac fonksıyonel olmalı benım arac ful de ne oluyo sankı otobana cıkıp hep 200 mu basıyoruz .kac kere hız sabıtleyıcı kullandım kı .tamam arabam luks sayılır ama 5 kısı otur bıraz bavul koykı bagaj cok dar bıraz bozuk yola gır bakalım neler oluyo ıcı gıdıyor ınsanın ya :( kı...

6. T

şimdi servisleri aradım sadece malzemelerinin 2000 cıvarı tuttugunu soyledıler .işcilik falan 3000 buluyor dedı hatta gecebılır dedı .ve orjinalı gıbı olmuyormus :( almışken 4x4 almak ıstıyorum bende .ama buralarda cokta kar yagmıyor kardenız yada dogu ıllerı gıbı cok camur batak gezıcegımızde...

7. T

evet aydında kı arac aslında cok kararsızdım ama bu forum ve sızın sayenızde almaya karar verdım .tayınım edırneye cıktı su andakı aracım honda cıvıc 2009 model .test ettım dustere 4x4 vardı harıka bayıldım .tamam ıcı cok luks degıl ama benım hondayla 5 kısı yazlıga gıttıgımde arac sırtımda...
  8. T

arkadaşlar merhaba uzun zamandır formu takıp edıyorum .duster almaya gecen yıldan berı nıyetlıyım kısmetsede alıcam işallah.ama umarım soruma cevap bulabılırım burda .bır bayıde sıfır duster 4x4 buldum benzinli 105 bg 6 ileri vites ama kliması yokmuş fiyatı 32 liraya bıraktı .taktırırsın dedı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri