Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak
mimar arkadaşim sen gıt bak bakalım almazsan eger haber et ben almaya nıyetlıyım .klima olayını hallettım ıstanbulda.senden haber beklıyorum olumlu yada olumsuz .tesekkurler şimdiden ...
Ynt: Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak
arkadaşlar şu klima işini araştıyorum istanbulda eger uygun olursa alıcam ...tabı bızım mımar arkadastan fırsat bulursam :)))))) yoldamıdır acaba :)) edırnede su anda full 1.5 dcı 4x4 var ama test aracı satılıga cıkarmıslar arac ama 40 bın gıbı...
ya arkadasım aslında arac fonksıyonel olmalı benım arac ful de ne oluyo sankı otobana cıkıp hep 200 mu basıyoruz .kac kere hız sabıtleyıcı kullandım kı .tamam arabam luks sayılır ama 5 kısı otur bıraz bavul koykı bagaj cok dar bıraz bozuk yola gır bakalım neler oluyo ıcı gıdıyor ınsanın ya :( kı...
evet aydında kı arac aslında cok kararsızdım ama bu forum ve sızın sayenızde almaya karar verdım .tayınım edırneye cıktı su andakı aracım honda cıvıc 2009 model .test ettım dustere 4x4 vardı harıka bayıldım .tamam ıcı cok luks degıl ama benım hondayla 5 kısı yazlıga gıttıgımde arac sırtımda...