Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...
Görmeye Gittiğim Araç MaLesef SatıLmış... MaLum Sitede ßirkaç Araç Daha ßaktım Fakat Çoğu Ticaret İçin Satıyor Sanırım Aracını... Kışa Göre FiyatLar 2-3 ßin Artmış... Eğer Sitemizin Güzide İnsanLarından Warsa AracıyLa YoLLarını Ayırmak İsteyen MakuL...
İşte beklediğim yanıt... :) Teşekkür ederim, bunu duymayı bekliyordum almak için... Yarın gidip alıyorum hemen... :)
Zaten İLerisi İçin Düşünüyorum ßen, ŞimdiLik ßenim AyakLarımı Yerden Kessin Yeter... Pek ßir ßekLentim Yok... :)
Hepinize önerileriniz için teşekkür ederim, ama Ünal abi sana o yolladığım ilandaki kırmızı aracı yinede görmek istiyorum... İçimde kalsın istemiyorum... :) Gidip görmüş olurum en azından... Zaten avatarımdaki jeep'i hazırlayan usta ile beraber gidicem...
Yorumlar için teşekkür ederim öncelikle ama arabayı zorlayacak düzeyde off road yapmayı düşünmüyorum zaten... Amacım sadece binek araçtan arazi aracına geçiş olarak kullanmak ve uyum sağlamaktı... Ama siz öyle diyorsanızda yapacak birşey yok malesef... :)
Merhaba sitenize yeni üye oldum ama uzun süredir sizi, araçlarınızı, gezilerinizi ve etkinliklerinizi takip etmekteyim... KocaeLi/Gebzede yaşıyorum... Bu sene içerisinde bir Cj5 almayı düşünüyorum ama araçlar ihtiyar delikanlı olduklarından biraz temizini bulmak gerekiyor... Öğrenci olmam...