Araç alımı konusunda yardım lütfen...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4Çarpı4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,449

4Çarpı4

Yeni Üye
Mesajlar
18
Tepkime Puanı
0
Merhaba sitenize yeni üye oldum ama uzun süredir sizi, araçlarınızı, gezilerinizi ve etkinliklerinizi takip etmekteyim... KocaeLi/Gebzede yaşıyorum... Bu sene içerisinde bir Cj5 almayı düşünüyorum ama araçlar ihtiyar delikanlı olduklarından biraz temizini bulmak gerekiyor... Öğrenci olmam dolayısı ile fazla bir bütçem yok bu konuda en fazla 7.000 TL ye kadar çıkabilirim Oda sınırlarımı tamamı ile zorlayarak... Oyüzden alacağım aracın büyük masrafı olmamalı... Ayrıca Cj Lerin kısa ve uzun şaseleri var uzun şaseyi forumda bazı yerlerde Off Road için uygun görmemiş bazı kullanıcılar... Kısa şase benimde tercihim daha hoş duruyor... Üniversite bitene kadar kendimi alacağım araca fazLa modifiye uygulamadan idare edicem, üniversite bittikten sonra aracı hazırlamayı düşünüyorum... Birde yazın aracın daha pahalı olduğu yazıyor forumda, kışın mı bakmalıyım sizce... ? Yakınlarda 1 tane buldum kırmızı, gösterişi var aracın üzerinde 4.2 motoru var ve Lpg'siz 1977 model 8.450 TL yazıyor ilanda... Pazarlık payı yok demiş yalnız... Aracında 2 Yıllık muayenesi yok ama herşeyi hazır vakitsizlikten yaptıramadığı yazıyor... Ruhsatta görünen motor 2500 cc Lik nasıl hazır oluyor bunuda anlamadım açıkçası... Evet yardımlarınızı bekliyorum hepinizin... Önereceğiniz araçlarada açığım, 4.000-7000 arası elbette... :smiley: Bu arada yazı biraz uzun oldu ama en sonuna birşey daha eklemeliyim forumda malum yeniyim eğer konuyu yanlış yere açtıysam affola...
 

Etiketler


Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

öncelikle verdiğin fiyat aralığı cok dar o fiyata muhtemel olarak willis bulabilirsin yada bulacağın cj cok masraf isteyecekdir bence okulu bitir az daha imkanların genişlesin öyle bir cj sahibi ol derim tabi bu benim fikrim genede karar senin
 

Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

bende ünal bey ekatılıyorum .bu bütçe ile alacağın cj seni hem off road tan hemde araçlardan soğutabilir.benede biraz daha beklemelisiniz.
 



Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

Yorumlar için teşekkür ederim öncelikle ama arabayı zorlayacak düzeyde off road yapmayı düşünmüyorum zaten... Amacım sadece binek araçtan arazi aracına geçiş olarak kullanmak ve uyum sağlamaktı... Ama siz öyle diyorsanızda yapacak birşey yok malesef... :smiley:
 

Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

yanlış anlaşılma olmasın biz dedik diye bişe yok en başta belirttiğin sebeplerden dolayı söyledik bunları yoksa bende isterim emin ol 5000 tl cj yapılı vs ama birde gercekler var zaten hurda alsan aşşa yukarı o fiyata gelir yani en son limitin 7000 tl illaki bakım masraf ister o arac kim ne derse desin eee zaten limiti bitirmişsin sonra içeri girmeye başlarsınki bununda sonu yok sonra cj olmadı deyip araçdan soğursun söylediklerimizin iyi niyet dahilinde olduğunu unutma :smiley:))
 

Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

Değerli ünal abime kesinlikle katılıyorum,
yürüyen bir willys m38 almıstık 6000 liraya 13500 e mal olmustu 9000 e satabildik.
simdi 53 dizel bir cj3b ile ugrasıyoruz hafta sonu cıkcak boyadan su anki maliyeti 14 ü buldu.
gündelik bindigim bir cj5 im var 80 model faturalı maliyeti 52 lira
cj isi zevktir harca harca bitmez.
Allah gönlüne göre versin ama öğrenciyken offroad sevdasını biraz iş kurana kadar beklemeye al derim.
 

Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

Hepinize önerileriniz için teşekkür ederim, ama Ünal abi sana o yolladığım ilandaki kırmızı aracı yinede görmek istiyorum... İçimde kalsın istemiyorum... :smiley: Gidip görmüş olurum en azından... Zaten avatarımdaki jeep'i hazırlayan usta ile beraber gidicem bakmaya bakalım o ne diyecek...
 

Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

tabiki git gör ama dediğim gibi o arac baya masraflı gözüküyor ama dersen alayım kenara koyayım ilerde yaparım o başka ama sonra jeep suç bulma :smiley:))
 



Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

nboya nickli arkadaşım düşüncelerin için cok sağol kayseride son zamanlarda aldığı araclardan biliyorumki hem değerli arac alıyosunuz hemde araclarınıza cok güzel bakıyosunuz anadoluda olmanın avantajıda bu bence istanbula göre daha vaktikde bol bazı işlerde daha az maliyetli ve inanıyorumki bircok ilimizde olduğu gibi kayseride daha cok güzel araclar göreceğiz :smiley:)
 

Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

Zaten İLerisi İçin Düşünüyorum ßen, ŞimdiLik ßenim AyakLarımı Yerden Kessin Yeter... Pek ßir ßekLentim Yok... :smiley:
 

Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

o zaman al gitsin tabiki nasıl olsa jeep aracları gittikce değerleniyor insanlar bilinçlendi ilerde dahada pahalıya olacak ekmek istemez su istemez koy kenara imkan olunca topla bin :smiley:
 

Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

İşte beklediğim yanıt... :smiley: Teşekkür ederim, bunu duymayı bekliyordum almak için... Yarın gidip alıyorum hemen... :smiley:
 

Ynt: Araç alımı konusunda yardım lütfen...

Görmeye Gittiğim Araç MaLesef SatıLmış... MaLum Sitede ßirkaç Araç Daha ßaktım Fakat Çoğu Ticaret İçin Satıyor Sanırım Aracını... Kışa Göre FiyatLar 2-3 ßin Artmış... Eğer Sitemizin Güzide İnsanLarından Warsa AracıyLa YoLLarını Ayırmak İsteyen MakuL FiyatLara Kadar TaLißim... :smiley:
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,266
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst