Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence bu kadar sökmüşken tavan döşemesini de söküp altını kontrol edin. Çürükler derinse mutlaka kaportacıya başvurun derim. Sunroof iptali nasıl yapılmış? Silikon mu çekmişler yoksa dışardan sac mı kaynatılmış?
Tecrübe ettiğim kısımları cevaplayayım bende.
1.Ben NTK tercih ettim ve ikisinide değiştirdim.
PartCat adresinden kendi aracınız için gerekli sensöre bakabilirsiniz.
2.Orjinali 195 F dır.Soğutma sisteminizde sıkıntı varsa yaptırana kadar 180 F da takabilirsiniz.
5.Crown Automotive Steering...
Yazın 80,kışın 90 kullanılabilir mesela. Tamamen sağlıklı bir soğutma sistemi hararet yapmaz kolay kolay ama LPG li ve sıkışık trafiğe çok giren bir ZJ de yazın 80 lik termostat iyi oluyor.
Kilometrenin kaç olduğu değil,o kilometrenin nasıl yapıldığı önemlidir.Kaliteli malzemelerle günü geçmeden bakımı yapılmış araç,bakımları yapılmamış düşük kilometreliden iyidir.Standart dizel problemleri olan turbo,enjektör,yakıt pompası önemli.Kaportaya büyük kazası yoksa takılmayın.Ben şahsen...
Umarım hayırlı olur çok ani gelişti her şey.Expedition ı daha almadım.Pazartesi arkadaşımın garajına gelecek.Kontroller sonucu kesin alıp almamaya karar vericem.Bir gün ZJ nin bana küçük geleceğini hiç düşünmezdim ama artık yetmiyordu ve değişiklik yapmanında iyi olacağını düşündüm.
Hiç hesapta yoktu ancak günlüğün sonuna geldim.Anlık gaza gelmeler birden ciddiye bindi ve ZJ yi sattım.
Bundan sonra macerama bir aksilik çıkmazsa Ford Expedition ile devam etmeyi planlıyorum.
Ne kadar büyük o kadar iyi :sunglasses:
Mekanik olarak yapılacak bir şey kalmadığı için artık yavaş yavaş kozmetik iyileştirmelere başlamanın zamanı geldi.En çok gözüme batan direksiyon derisiyle başladım.Kol dayamada ona eşlik etti.Renk direksiyonun ortasından farklı görünüyor ama hem daha önce direksiyon orijinalinin üzerine...
Egzoz konusunda yazayım. Orjinal sisyem üzerindeyse sadece katalitik konvertörü çıkartarak fena olmayan bir ses alırsınız. İkisini söküp flowmaster 44 takarsanız oldukça gürültülü olur. En güzeli ya sadece son susturucuyu flowmaster yapın yada flowmaster katalitik konvertör ve süper 44 takın...
Taze taze güncelleme paylaşayım.Bu gün Doug Thorley headers takıldı.İlk izlenimlerim devir arttıkça daha istekli bir hızlanma var.Egzoz sesinde belirgin bir artış oldu ve ses sadece arkadan değil motor bölmesinden de geliyor artık.
Motor ve şanzıman bir şekilde uygulanır ama bunu güvenerek yaptıracağınız bir ustanız olması lazım.Bütün sorunları çözülene kadar defalarca yap boz olacak.Bol sabır ve paraya ihtiyacınız olacak.Öncelikle bu motoru işletip işletemeyeceğinizi öğrenerek bu işe girişin bence.Şimdiden kolay gelsin.
Yine ufak bir güncelleme yapayım.Addco viraj demirini bir süredir kullanıyorum.Standart sürüşe pek bir etkisi yok ancak ani direksiyon hareketlerinde daha önce deneyimlediğim dönüşün tersi yönüne gerçekleşen ani dalma artık yok.Başta psikolojik mi acaba dedim ama test edince dalma yapmadığını...
Küçük bir güncelleme yapayım.Addco viraj demirinin montajını dün yaptım.Orjinaliyle arasında oldukça fark var kalınlık ve ağırlık açısından.Daha kullanmadım umarım yol tutuşa biraz etki eder.Yarın Abant tarafına bir yolculuğa çıkıyorum.Otoyolda ve arazide test ederim.
Doug Thorley manifoldu...