Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün arabayı pompa bakimi için bosch servisine biraktim akşam aldım bu araç uzun süre yatmışmı diye sordu bakimdan sonra arabanın sesi değişti resmen
Bu arabaları ihaleden en çok kayseri li bir abimiz aliyor
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu paraya en az 5000 daha eklenecek aracın getirilmesi TSE sıvılar akü sigorta gibi bir çok maliyet var tabi bu rakama araçta bir sorun yoksa o zaman 25300+5000 +~= maliyet çıkar
abi duydum nasip bugün tasis ihalelerine baktım yine ihaleye girsem diye düşündüm baktıysan bir kaç arzi aracı var
( ama gümrüğe giden araca üzüldüm çok emeğin vardı arabada eminim malum siteden ve burayı takip edenlerden çok talip çıkardı)
Cengiz abi aracı tasiş iade etmeseydiniz arabayı satsaydiniz daha iyi olurdu. Tasişte baya arazi aracı var
Benideki mussoda abs be tcs var yoğun kar var arac patinaja ve kaymaya basladiginda tcs hemen isiklari yanip devreye giriyor
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardesim fikrim senin gibi amerikan gecmisi olan korando kullanan birinin bu arac degil LC olursa anlarim. Frontera 3.2 senin aracin degil musso 3.2 al daha a sorunsuz oldugu kesin
Benim mussoda egr iptal edilmis hala 14 15 litre yakiyor bu ara ankaradayim burda musso iicin bakilacak yerler hakkinda bilgisi olan varmi