highoutput
Zirve
Ihaleden senin korandoyu alan sansli bayagi ugrastin aracla
Hangisine talip olmayi dusundun jeep 5.2 jeep 4.0 bronco 2.9 ?abi duydum nasip bugün tasis ihalelerine baktım yine ihaleye girsem diye düşündüm baktıysan bir kaç arzi aracı var
( ama gümrüğe giden araca üzüldüm çok emeğin vardı arabada eminim malum siteden ve burayı takip edenlerden çok talip çıkardı)
Abi ford u alan kişi umarım buradan biri olur gerçekten begendigim ve sevdiğim bir aracHangisine talip olmayi dusundun jeep 5.2 jeep 4.0 bronco 2.9 ?
Niyetim var yarin kesinlestiricemAbi ford u alan kişi umarım buradan biri olur gerçekten begendigim ve sevdiğim bir arac
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım niyetiniz olumlu yönde sonuçlanır cj olmasa bende düşünürdüm ama cj nin yeri ayrı.sizde kalırsa bizde yakından tanıma fırsatı buluruzNiyetim var yarin kesinlestiricem
Onları merak ediyordum öğrenmiş oldum sayenizde teşekkürlerJeepler avusturyali bi grubun avusturyadan ulkemize ordan karedeniz kiyisindan gurcistana gurcistandan tekrar ulkemize ve akdenize dogru gidip antalyada kalmislar orada ne olduysa geri gidememis gumruge birrakmislar
Sahiplerine mail attim neden kaldi burada araclarda ne var ne yok diye donen olmadi henuz.Onları merak ediyordum öğrenmiş oldum sayenizde teşekkürler
Acaba üzerinde donanım olarak ekstra birşey var mı merak ediyorum varsa dikkate alınabilecek araclarSahiplerine mail attim neden kaldi burada araclarda ne var ne yok diye donen olmadi henuz.
Gir hocam bence mahsuru yok su an cok yogunum zaten sevirim ins sende kalirsaboronco düşündüm ama içimizden girecek varsa ona göre hareket ederim
Biraz hirpalamislar araclari ama 5.2 nin performansi guzel videolari var.Acaba üzerinde donanım olarak ekstra birşey var mı merak ediyorum varsa dikkate alınabilecek araclar