Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gecen hafta kalorifer acmak icin arabaya sanayide ayni yontem kulanarak actilar bir zarar gormedim basinctan ziyade kullanilan kimyasal etkili oluyor burda 80 tl yaptilar
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yillarca arazi araci alamak icin dusundum durdum sonra bir firsat dogdu ve istedigim araci aldim iki yil kullandim hafif arazide ve turkiyenin bir ucundan diger ucuna bu arazi arabasiyla gittim geldim cocuklarin okulu derken satmak zorunda kaldim simdi tuplu arabaya biniyorum icime sinmiyor...
Allah rahmet etsin başın sağolsun Ağustus ayı içinde bayrama kadar ürkmezdeyim abi subaruyu görelim abi görüşmek üzere
Şimdilerde imza kalemi var genelde bu kullanılıyor eskiden siyah kalemle imza atılırdı şimdi mavi kalemle atılıyor dolma kalem denince aklıma ilk okul 5 de hediye alınmış kıbrıstan gelen bir dolma kalemim vardı aklıma geldi
5.96 lt kafam takıldı benim arabam musso şehir içi 12 litre yakıyor s.dışıda 10 litre yakıyor kış aylarında 12/15 litre arası yakıyor bu zamlardan sonra tüplü 94 model eski arabamı kullanıyorum musso garajda yatıyor
Dün volkan abi ile tanıştık misafir etti bizi kendisini tanıdığım için çok memnun oldum ayrıca vermiş olduğu hubs için çok teşekkür ediyorum