Sedat Açıl a , bu durumu anlatirsaniz , yardımcı olacaktır.arkadaşlar bu siteden çıkabilen var mı bildiginiz. hesap silme taleplerine cevap bile vermiyolar.
en azından açıklayıcı insanca bir cevap bekliyor insan.
mesajların keyfi cevaplanmaması küstahlık ve çıkma talebinin yerine getirilmemesi de düpedüz zorbalık.
Dün volkan abi ile tanıştık misafir etti bizi kendisini tanıdığım için çok memnun oldum ayrıca vermiş olduğu hubs için çok teşekkür ediyorum
Hocam çok geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 64120
Dikkat yedek parça dolandırıcılığı !!!!
Aracıma gerekli olan parçayı bulmak için internetteki çıkmacıları araştırken ZORLU OTO ÇIKMA adında sayfadaki telefonu aradık ve adının Burhan olduğunu söyleyen (sonradan öğrendimki ZEKİ TEPEALTI imiş ) parçanın ellerinde olduğunu kargo ile göndereceğini söyleyip FERHAN GÜNSÜR ismili Vakıfbank Maltepedeki hesaba eft yapmamı söyledi , eft yapıldıktan sonra malum telefonlar kapandı birdaha da açılmadı , daha sonra internetten yaptığım araştırmada v bu şahısın onlarca kişiyi aynı şekilde dolandırdığını öğrendim bilgi link ( 02167061934 no.lu numara hakkında BİLGİLENDİRME ) bizim başımıza geldi sizlerin gelmesin , internetten yedek parça alımında dikatli olmanızı öneririm.Selamlar Saygılar
Karakoyde sordum bulamadım oralara da sorarım birde Manuel hub alicam bulgardan attığınız siteden başka var mı satanBoyacidan oto boyacisindan
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Würth tampon ve dış plastik aksam parlatıcı alın bunu rahat temin edebilirsinizKarakoyde sordum bulamadım oralara da sorarım birde Manuel hub alicam bulgardan attığınız siteden başka var mı satan
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Btr nin yag cubugu yok mercedesin yag cubugu varŞanzımanın BTR M74 veya W4A040 oldunu anlamanın basit bir yolu varmı. 300.000 km aracın şanzıman yağ ve filitresini değiştirecem nerden temin ediyorsunuz.
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi