highoutput
Zirve
perili araç şşşştttt çaktırmayın alıcılar tırsmasınHaha evet o araçta bir koreli var )
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
perili araç şşşştttt çaktırmayın alıcılar tırsmasınHaha evet o araçta bir koreli var )
Aranızdayım getz ucuza gitti ama musso bizimleArkadaşlar şu benim mussoya bir müşteri bulun acil anlayan, seven, çamura da pek sokmıcak biri olsa iyi olur
MUSSO 2003 2,9td dijital klima cd ve kaset çalarlı orjinal teyp, ön koltuk elektrikli. koltuk ısıtmada var (sürücye koymuşlar sadece üşümesin diye)
Türkiyede başka varmı bilmiyorum ama orjinal uzaktan çalıştırma mevcut. binmeden çalıştırıp klimayı açabilirsiniz.
Kaç para sormayın ne verebiliyorsanız onu söyleyin.
Yok musso olmaz derseniz 2011 getz var 1.4 benzinli 87000km eşimin onuda siz eşinize alabilirsiniz.
Teşekkür ederim.hocam bizim ki de orada normalde ama.bende silinmiş malesef en baştan uğraştık durdukMussonun sağ ön teker çamurluk içinden şase de yazılıydı
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam size en iyi kıyaslamayi Cengiz Bey yapacaktır neredeyse her türlü korandoyu kullandı kendisi bu yüzden en iyi kıyaslamayi kendisi yapacaktırHerkese iyi akşamlar dilerim abilerim. Adım murat, forumu bir süredir takip ediyorum. Az sayıda araç kullanıcısı olmasına rağmen yoğun bir bilgi akışı olmuş forumda, bu sebeple daha önce konuşulduysa bu konu kusuruma bakmayın. Ankara'da yaşıyorum, otomatik vitesli bir korando almak istiyorum. İkinci araç olarak, traktör gidebilen yollarda kullanılacak. Özellikle 3.2 lpgli nasıl bir araçtır? Yakıtı nedir? Süratlenmesi nasıldır? 2.9 Diesel ile bir seçim yapmak gerekirse birbirlerine karşı artıları, eksileri nelerdir? Yada Ankara'da bulunanlar varsa bi aracı yakından görebilirmiyiz? Beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.9 td 120 hp basit pompa elemanı degisikligi ile 0.5 elemanlarin 0.6 elemanlarla değiştirilmesi ile 130 hp oluyor 255 tork, 3.2 i 24 valf 220 hp ve 306 tork dizel 16 17 saniyede 100 km ye cikiyor benzinli 10 saniyede , benzinli iddialı araç bende dizeli var simdiki aklim olsa benzinlisini alirdim hem ses dinler hem de bastin mı giderdi , dizel nasıl o da iyi cok yakmıyor ama seri degil ama suzuki 2.7 i 24 valf grant vitara bilmem 180 hp falandan seriHerkese iyi akşamlar dilerim abilerim. Adım murat, forumu bir süredir takip ediyorum. Az sayıda araç kullanıcısı olmasına rağmen yoğun bir bilgi akışı olmuş forumda, bu sebeple daha önce konuşulduysa bu konu kusuruma bakmayın. Ankara'da yaşıyorum, otomatik vitesli bir korando almak istiyorum. İkinci araç olarak, traktör gidebilen yollarda kullanılacak. Özellikle 3.2 lpgli nasıl bir araçtır? Yakıtı nedir? Süratlenmesi nasıldır? 2.9 Diesel ile bir seçim yapmak gerekirse birbirlerine karşı artıları, eksileri nelerdir? Yada Ankara'da bulunanlar varsa bi aracı yakından görebilirmiyiz? Beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için, benzinli bana da mantıklı geldi. Şu anda satılık bir tane benzin lpgli var Kayseri'de kısmet olursa bi pazarlık edicem yakın zamanda. Bu arada Ankara'da bulunan bi araç sahibi varsa, Kayseri'ye kadar gitmeden önce aracın boyunu, cüssesini görmek için bana 10 dakikasını ayırıp aracını gösterebilecek bir abim varsa çok sevinirim. İstenen yere, müsait olunan bi zamanda gelip kafa ütülemem.2.9 td 120 hp basit pompa elemanı degisikligi ile 0.5 elemanlarin 0.6 elemanlarla değiştirilmesi ile 130 hp oluyor 255 tork, 3.2 i 24 valf 220 hp ve 306 tork dizel 16 17 saniyede 100 km ye cikiyor benzinli 10 saniyede , benzinli iddialı araç bende dizeli var simdiki aklim olsa benzinlisini alirdim hem ses dinler hem de bastin mı giderdi , dizel nasıl o da iyi cok yakmıyor ama seri degil ama suzuki 2.7 i 24 valf grant vitara bilmem 180 hp falandan seri
Ben degistirdim uzerinde 75 amperlik vardi ben buyuk 90 amperlik koydum dinamo satan yere gotur isini gorenden versinlerKorando icin alternatör degistiren varmi
Parca satan bi sitede Citroen dinamosu var emin olamadim
Hatta diyot tablasi bulsam daha iyi
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi