Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba 95 nivayı 7 yıl kullandım ( karbüratörlü) tabiki enj. daha iyi. fakat kaporta ve yüruyüş de çok önemli ,araçlar 2. el olduktan sonra sahibinin bakımı çok önemli ona göre bakmak lazım kolay gelsin
merhabalar yaklaşık 10 yıllık niva lullanıyorum . ben oldukça memmunum , nivacıları formda görememenizin nedeni bizim sezon hiç kapanmadığından dağ taş geziyor nivacılar diğerleri yolların kurumasını bekliyor
merhaba beklentilerinizi karşılayacak araçlardan biride niva dır size öncelikli tavsiyem daha önce nivası olmuş birisi ile birlikte arç bakmalısınız . temiz bir niva pek arıza yapmaz arazideki sizin beklentilerinizi de karşılar .niva yı hem asfaltta hem arazide kullanacağınıza göre...
merhabalar doğuya yolculuk mayıs sonu gibi tavsiye ederim birde eylül sonu güzel oluyor.sanırım 3 kişisiniz 4 kişilik kompartman (oda ) alırsanız çok rahat edersiniz. restaurant şuan ne durumda bilmiyorum ihalenin sonuçlanması ile ilgili müşteri hizmetleri bilgi verir.kompartmanlar standart 4...
2015 agustosta 2014 model sıfır aldım fiyat pazarlıklı oldu yalıtımı çok iyi geldi bana ,ama siz çok soğuk havada kullanacaksanız ısıtıcı gerekir ,fiyatlar malum nette var
sağ olun size de hayırlı olsun ,elektrik tesisatını elden geçirdim soketli bağlantı yapmışlardı klemense çevirdim ,8 cm kadar yükselttim, alt kısma stepne yeri yaptım ,dahada yapacaklarım var
merhabalar ben makinistim yani doğu ekspresini sürüyorum,sigarayı ancak kendi kompartmanınızda içebilirsiniz ,restaurantın bir bölümü de serbest ama şu an restaurant yok trende .özellikle sivas- erzurum arası gündüze gelir manzarada çok güzeldir bu yol kısmında. kars insanı çok iyidir sorun...