Merhaba. Yorumun için teşekkür ederim hocam, Niva alıcaz derken Hilux aldık ama hala gönlümde hala Lada Niva var şuan kelepir bulsam bir tanede ondan alırım yani
Offroad evet maliyetli fakat abi sen Amerikancıları görmemişsin
CJ8 ile başladı maceramız cebimize giren paralara arabaya yatırdık aç yattık
Offroad yaptığımız araçlardan Efsane kasa Toyota Corolla kalitesi beklenmemeli,sanayiye girmeyen 4x4 hiç görmedim şahsen,çünkü biz asfaltı sadece parkura ulaşmak için kullanıyoruz asfaltın dışında suya giriyoruz,çamura giriyoruz ve 2.araç olarak aldığımız için o kredisi bitmek bilmeyen kaskolu araçlarla yapamadığımızı bunlarla yapıyoruz diğer araçta km de kaç kuruş yakıyor diye hesaplarken 4x4 aracımızda 20km lik parkurda depoyu bitiriyoruz
Offroad maliyetli fakat bizim ülkemizde maliyetli Akaryakıt'ın pahalı olması,yedek parçaların gümrük vergisi bu zevki biraz yıpratıyor. İşte bu yüzden Lada Niva almayı karar verdim tepine tepine kullan parçanın tamirinle uğraşma sök yenisini tak çünkü parça ucuz,asfaltta şahin,doğan'dan az yakıyor Amerikancıların Şanzımana,difransiyele yatırdığı para 2 Niva parası
Amerikanın AKS fiyatı 2000-3000tl o fiyata lada niva topluyorlar sanayide
idda ediyorum bol extralı 5.9 Grand cherokee'nin çıktığı yere sadece OK144 ile çıkıyor tek sıkıntısı tek kapı araç olduğu için ona alışamadım.