Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abant'a ben de en kısa zamanda kamplı bir tur yapmayı planlıyorum. Biraz daha baharın kendini hissettirmesini bekliyorum. Belki de motosikletle giderim.
Abant her zaman çok güzel, yazı ayrı, kışı ayrı...
Bu yaz 2 gece konakladık. Beim karavanımda eberspacher D4000 ısıtıcı var, geceleri çalıştırmak zorunda kaldık. Akşamları dışarıda otururken hırkalarımız yetmedi, bu nedenle kış kampında vebasto çalışmamasını gayet iyi anlıyorum
Biz kamp alanında konaklamıştık, yol kenarında kampa izin veriliyor mu?
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
Ebersbacher D2 isiticim,sorun soğukta değil rakım 1465 mt.olunca yeterli oksijeni alamıyor dolayısıyla sık sık arızaya geçiyor. Yazın kalabalık olduğundan kamp alanına yönlendirme yapılmıştır,kışın sakin olunca istediğimiz gibi konakladik.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eberspacher ısıtıcının sorununu biliyorum. Karavanıma yüksek rakım kiti denilen aparatı taktırmama rağmen o sorun düzelmedi ve sonunda kızıp iade ettim.
Eberspacher ısıtıcının sorununu biliyorum. Karavanıma yüksek rakım kiti denilen aparatı taktırmama rağmen o sorun düzelmedi ve sonunda kızıp iade ettim.