Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
wc olarak porta poti diye tabir edilen portatif bir wc alıp kullanmak niyetindeyim. sabit ve yerleşik bir wc yi aracı çoğunlukla yurtiçinde kullanacağımızı ön görerek ve çocuklarımın her ikisinin de artık yetişkin olmaları sebebiyle plana dahil etmedim. ama yinde başta belirttiğim gibi portatif...
ruhsatım 2+1 kişilik. seneden seneye öne ikili koltuğu muayaneye giderken takmak zorundayım.
koltuklar transit custom vip in orjinal koltukları. bulmak için iki hafta internette dirsek çürütsem de sonunda bulabildim.
Yaşam bölmesinde yaptıpım ikili koltuk için hazırladığım sandığı çıkarıp yerine orjinalinde emniyet kemeri bulunan ve ayrı ayrı yarırılabilen, gerektiğinde masa halini alabilen, istenildiğinde araçtan kolayca çıkarılabilen bir koltuk düzeneğine geçtim. Koridoru 65 cm den 45 cm düşürdü ama...
benim de eklemek istediğim birkaç husus olacak müsadenizle;
1- kargo araçlarından mutlak surette kaçının derim. belki hafif yükler taşıyor olabilirler ama çok afedersiniz ama eşşeğe bile öyle binilmiyordur sanırım.
2- sürgülü kapıyı iptal edip yerine menteşeli bir kapı yaptırmak hiçte öyle...
başta benim de köşeleri yuvarlatma gibi düşüncelerim oldu. başarabilsem gerçekten gayette güzel olurdu ama mutfak kenarlarını yuvarlatınca tezgah üzerinden mobilya yüzüne su gelmesini engelleyecek alüminyum seti takma imkanım olmayacaktı. daha doğrusu yuvarlak kenarlara uyan ve tezgahtan su...
bu BE ehliyeti almak yerine direk E sınıfı ehliyet alsak karayolundaki neredeyse tüm araçları kullanabilir bir ehliyet sahibi olsak daha mantıklı olmaz mı?