Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde bir köşeye yerleştirilip kullanılacak olan 220 volt ile çalışan ekovatlar da ilk kalkış anı hariç sallantı olmayacağı için gerek ekeovat içinde gerek ekovat dışında sarsıntıya karşı fazladan bir önlem ,tedbir alınmamıştır. Şimdi siz bu dolabı karavana koyar yolda giderken çalıştırırsanız...
Sigarayı bırakmak nasıl bir şey ??? Ben 69 yaşımı doldurdum hayatımda hiç bir zaman o adı sigara olan ince uzun yuvarlak bir tarafından dumanlar çıkan belayı değil dudaklarıma koymak dokunmadım bile .
Ben hiç bir şekilde övülen bir lokantaya girmem. Ya gelen yemekten yada hesaptan veya hizmetten aslında üçünden bir arada çok kereler rahatsız oldum tövbe ettim girmiyorum. Nerede olursak olalım kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz istisnalar hariç.
Askerlik yaparken Araçlar açık havada çok soğukta kalıyordu. Sabah olunca da hemen çalıştırılmaları isteniyordu ben aküyü söküp soba yanına getiriyordum. Sabah olunca soğumamış hatta ılık aküyü araca takıp ilk marşa basınca normalden biraz daha uzun sürede olsa da marş motoru kesintisiz çalışıp...
Aynı sıkıntıya devam. Seneler evvel Rusya nın Ankara büyükelçiliğine yazışma ile sorduğumda Şayet Rusyada 10 günden fazla kalmayacaksanız Muhtar kaydına gerek yok ve Şayet kendi karavanınızda kalacaksanız Rusyayı ziyaret izin verilen 30 gün içinde hiç bir zaman muhtar kaydına gerek yok diye...
Günaydın. ( Benim bildiğim kadarıyla,4-5 yıl önce öyleydi Yazdığınızı okuyunca içime kurt düştü. İnşallah bu yer değiştirme kayıt usulü kaldırılmıştır. Araştırmam için bildiğin kaynak var mı?
Devlet yasağı var mı bilmiyorum amma Mutlu akü fabrikası çalışmaya başlayıp piyasaya bol miktar da akü sürünce Akü sahipleri fikir değiştirip onarılmış akü kullanmaktan vaz geçti.
Bu kuralları nereden çıkarıyorsunuz? Çekme karavan sisteminde arkadaki araç ta öndeki çeken araçtan bağımsız hareketli römork değilmi? yani sizin tıra uyguladıgınız mantıkğı o zaman çekme karavan katarına da uygulamak gerek