Arama sonuçlarınız

1. C

Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları

Ynt: Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları Fırat ama kırmızı vitesi geri çekince sarı yukarı fırlıyor?

2. C

Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu araçta iki tane arazi vitesi var. Biri ufak sarı bir vites (aşağı doğru basılıyor) diğeri kırmızı büyük bir vites (geriye doğru çekiliyor sanki iki kademesi var gibi geldi bana) bunların kullanım alanları ve anlamları nelerdir acil ilgi rica ediyorum... Aldığım kişi...
  3. C

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Yedek parça için Kayalar'a gidiyorum. Tamir için ise Ümraniye sanayide Muhammet usta var. Land Rover'lardan bir tek onlıyormuş Ümraniye oto saniyede. Ama bakalım bir yol haritası belirledim sayılır ona göre hareket edeceğiz. SERİ 3 109...

4. C

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Tekrar tekrar hayırlı olsun ama biliyorsun ben de seninle aynı zamanlarda aldım aracı fakat ciddi sorunlarım var bugün yine onun peşindeydim ama bir türlü tam bir sonuca ulaşamadım. Araç 80'den fazla gitmiyor (o da yokuş aşağı) hadi buna da...
  5. C

Benim Yeni Aracım :)

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Haklısın gaz pek iyi olmuyor ama kaliteli bir lpg yapılmışsa az da olsa fark ediyor.

6. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Zamanında çok uğrardım marmarise ama şimdilerde pek geldiğim yok :(

7. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Anladım benim aracın da göstergesinde bir sorun olabilir. Araç 80 oluyor 81 olmuyor bu göstergeden kaynaklı olabilir heralde? Ayrıca bu avans ayarını araştırdım şimdi oldukça önemli bir şey anladığım kadarıyla. Özellikle bu çekiş konusunda. Ayrıca yakıt tüketimin çok...
  8. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Dediklerini yaptıracağım teşekkür ederim.
  9. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Benim aracın motorunun bitmek üzere veya kötü durumda olduğunu sanmıyorum ama yine de ölçtüreceğim ne olur ne olmaz. Motordan babam anlıyor biraz. Motor çok iyi çalışıyor gördüğümüz kadarıyla. Çok sessiz ve titreşimsiz. Ayrıca yağ da yakmıyor ama bilemiyorum araca adam...

10. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Merhaba :)

11. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Valla benim araç ne kadar gitmek isterse o kadar gidiyor öyle devirli kullanayım diye basmanın hiçbir anlamı olmuyor o gideceğinden fazla gitmiyor ne de olsa :)
  12. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Yarın yorumlarınızı bekliyoruz öyleyse gerçi ben istanbuldayım ankara veya aydın işime yaramaz ama ne yapalım bir kıyas çıkarırım heralde :) 109 sw için bekliyor olacağım...

13. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Benim aracım 109'' sw buna da bir değerlendirme rica edelim :)
  14. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) İsmim Mücahit :) evet her türlü güzel :)
  15. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Aynen. İlk zaman urun kıvıranların görünce ağzı açık kaldı :) bir de bizim buralar orman bölgesi özellikle avcıların falan çok hoşuna gitti :) evet ikizler yarın yıkayacağım resimlerini de çekerim :)

16. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) +Benim aracın ön görünümü hemen hemen seninkinle aynı hatta tıpa tıp :)
  17. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) 350 yakarsa bir ömür satmam onu :) bende 300-350 diye tahmin etmiştim acemi şöför değilim öyle sürekli gaza basmam şu sorunları halledeyim de ona göre bir performans değerlendirmesi yapayım :) durduk yere moralim bozuldu ilk günlerden..
  18. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Sen ölçüm yaptın mı ne kadar yakıyorsun?

19. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Sevgili Fırat Arkadaşım, debriyaj bayağı yukarıda kavrıyor kalkarken silkeleme değil de ağır kalıyor biraz bunun dışında gaz kafası filan kaliteli ve yeni zaten. Ben tüm testleri benzinde de yaptım çok büyük bir farklılık yok ikisi arasında. Bujilere baktıracağım baskı...
  20. C

Ynt: Benim Yeni Aracım :) Debriyaj baskı balata - meksefe - bujiler gibi değil mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri