Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
Ben bu yaz Türkiye`ye gelirken hic bir sikinti yasamadim. Kabin ile ilgili ne ruhsat nede irsaliye soran var. Türkiye`ye giriste arabanin ruhsatina göre giris yaptilar ama Kabin ile ilgili bir not düsüldümü bilmiyorum. Otoban...
Mutlaka tercih sizin. Ben kandi tecrübelerime dayanarak öneriyi yaptim. Avrupa´da lpg buzdolaplarinin cok yaygin bir kullanimi var. Kamping yerlerine girmediginiz zaman sirf 12 volta yüklenmeyi ben tercih etmezdim. Güvenlik...
Ynt: Dodge Power Wagon İle Lance 825 Truck Camper
Oguz Bey,
Tesekkür ederim.
Evet dogrudur. Amerikan short bed ölcüleri yaklasik 2m uzunluk ve 1.9m genisliginde. BUnlar hemen hemen standart.Dodge, Ford yada Chevy farketmiyor.
Türkiye´de cogunlukla Japon tipi PU lar var. Benim kullandigim...
Erhan Bey,
projenizi ilgiyle okudum. Tebrik ederim. Ben buzdolabi olarak 12/220 ve LPG ile calisan bir buzdolabi almanizi tavsiye ederim. LPG li buzdolaplari gercekten cok iyi sogutuyorlar. Ocak ve kalorifer icin hangi yakiti...
Merhabalar,
Pickup üstü karavanlar ve offraod türü araclar hakkinda sitede genis bilgi olmasina ragmen bu treadi acma ihtiyacini hissettim.
Ben Dogayi, gezmeyi seven bir kisiyim. Cesitli Karavan denemelrimden sonra benim ve ailem icin en ideal aracin Pickupüstü Karavan olacagi sonucuna vardim...