Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanlar için Türkiyede Konaklama Olanakları Tespit Projesi
Atilla bey,
Emeği geçen herkese teşekkürler. kmz dosyaları zaten google earth'ın otomatik tanıdığı dosyalardır. Nasıl txt dosyaları otomatik notepad ile açılıyorsa, kmz dosyasını üzerine çift tıklanınca Google Earth...
Güzel bir havada, dostlarla birlikte olmaktan keyif aldım. Bu birliktelik için hepsine ayrı ayrı teşekkürler. Nicelerine ...
Çetin ailesinin sevgili kızları Tamay'ın da, doğumgününü o güzel ortamda kutladık, sağlıklı, mutlu bir yaşam dileği ile ...
Ynt: Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)
Saat 17:31 itibari ile, öncü keşif birimi hedefe ulamış olup, ana kuvvettin intikalini beklemektedir.
Ynt: Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)
Haldun yoldaş ve ben, bugün saat 14:00 gibi İstanbul'dan yola çıkıyoruz. Görüşmek üzere ...
Ynt: Kişisel Galeri (Sinan Doğan)
Pozlama değerleri ile gece çekimleri, 8mm ile balıkgözü çalışmaları ve landscape/manzara fotoğraflarınız hepsi emek yoğun, başarılı çalışmalar. Kutluyorum.
Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)
Şapkalı ve sırtta taşınan modelde de ergonomik hata var. Fotoğrafa bakarsanız çavuş öne doğru belden en az 30-35 derece eğilmiş, maşallah heykeldeki amca, sırtındaki 250kg ağırlıkla, dimdik ayakta :-)
Heykeltraşımızın, fizik...
Ynt: HDR Fotoğraf Tekniği
Bir diğer HDR programı da Mediachance'in Dynamic Photo HDR programı. Özellikle tek kare hdr için çok pratik. Tabii, tek kare hdr, hiç bir zaman birden çok kareden hdr yapmaya benzemez.
http://www.mediachance.com/hdri/index.html
Tek kareden bir örnek :
Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)
Hakan dostum geçmiş olsun. Benim de ilk gidişimdi, çok beğendim. Daha çok gideriz.....
Tolga bey, yol bilgisini http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53842.20 adresinde bulabilirsiniz.
Bu bulıuşma için yoğun emek harcayan başta Cem olmak üzere tüm dostlara teşekkürler. Tekrar buluşup hasret giderdik, ateş başında sohbet ettik hatta karavancılığı kurtarma, vatanı kurtarma ile başlayıp Dünya'yı bile kurtardık :-)
Ben ancak 10.00 gibi yola çıkabileceğim. 12:00 gibi alanda görüşmek üzere....