Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,614
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)

Ferhat hocam teşekkürler... Gözümüz katılamayan tüm dostları arayacak... :( İşlerinizde kolaylıklar diliyorum.

Etiketler

camper_02' Alıntı:
Cümartesi sabah yoldayız (kesinleşti) tüm dostlarla görüşmek dileğiyle selamlar.

Heyooo!! Kocaman bir alkış da Kolege ailesine gidiyor. :D

Güncel katılımcı listesi:

1. teos - Tülay-Oğuz Sevim Citroen jumper kampervan
2. güngör - Levent Güngör VW T4 Syncro kampervan
3. mayıstosböce - Bülent Yazıcı Transit connect mikrokamper
4. orsaalabanda - Yağmur-Füsun-Cem Babadağ VW T4 kampervan + 1 baldız
5. Enverdede-Jale- enver öztürk (çadır almaya ikna edersem bir çift misafir)
6. tamercetin - Tülay-Aytül-Tamer Çetin Ford alkovan
7. hiç - Haldun Uluengin Hymercamp 57 alkovan
8. camper_02 - Mürşide-Mehmet Kolege VW T4 kampervan

Kesin olmamakla birlikte;

9. racoed - Raci Edalı Magirus kampervan

İşletme sorumlusuyla az önce görüştüm. Daha önce belirttiğimiz ya da umut ettiimiz ölçüde kalabalık olmayacağımızı söyledim. Onlar da hazırlıklarını bu yönde gerçekleştirecek.

Bu nedenle;

Yazışmaları takip edip de listeye adını yazdırmayan, sürpriz yapıp sonradan gelmek isteyen ya da kararını son ana bırakan arkadaşlardan ricam, böyle bir niyetleri varsa bir an önce listeye adlarını yazmalarıdır.
En fazla 10 araç olacağız gibi görünüyor dedim. Yerleşim planı ve hazırlıklar bu sayıya göre olacak. Listeye adını yazmayıp sonradan katılacaklar hem bizi hem kendilerini zor durumda bırakmasınlar lütfen.

Arkadaşlar malesef çok önemli bir düğünü ve anneler gününü ekerek geziye geliyorum bensiz ateş,mangal,güveç,sucuk yapacağını düşünen varsa çok yanılır ona göre.

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar malesef çok önemli bir düğün......

Püff!! korkuttun bir an için... :D Akşamdan kalan közleri sabah erkenden kalkıp kim yelleyecek şimdi diye düşünmüştüm. :D :D

merhaba arkadaşlar, şimdiden hepinize iyi yolculuklar, iyi eğlenceler. bir daha ki geziye inşallah közleri ben yellerim artık. hem de seve seve. oraya gelemiyorum ama bugün öğleden sonra ben burda yellemeye gidecem bir aksilik olmazsa. hem bana hem de size şimdiden afiyet olsun.

bu arada merak ettiğim bir konu daha var. mesela böyle bir geziye ben de kendi arabamla yani bagajıma çadır ....vs koyarak geziye katılabilir miyiz? bu gezi için değil ama bir başka gezi için.

maliarslan' Alıntı:
bu arada merak ettiğim bir konu daha var. mesela böyle bir geziye ben de kendi arabamla yani bagajıma çadır ....vs koyarak geziye katılabilir miyiz? bu gezi için değil ama bir başka gezi için.

Elbette katılabilirsiniz. Etkinliklerimiz tüm kampçı ve karavancı arkadaşlarımıza açıktır. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın kamplı gezi kurallarımızı dikkatle okumalarını öneririm. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53157.0 Kendinize bu tanımlamalar arasında yer buluyorsanız birlikte kamp yapmaktan zevk duyarız. :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
Elbette katılabilirsiniz. Etkinliklerimiz tüm kampçı ve karavancı arkadaşlarımıza açıktır. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın kamplı gezi kurallarımızı dikkatle okumalarını öneririm. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53157.0 Kendinize bu tanımlamalar arasında yer buluyorsanız birlikte kamp yapmaktan zevk duyarız. :smiley:

hemen okudum. kesinlikle kurallar konusunda haklısınız. umarım en kısa zamanda bir kampta buluşur ve tanışırız. saygılarımla...

Tüm dostlara keyifli bir gezi diliyorum...

Yolunuz açık, keyfiniz gıcır olsun!...

Cavid Sezen

Kampa katılan tüm dostlara iyi eğlenceler diliyorum. Artık gözümüz kampta yaşananların analtıldığı topikte olacak... :smiley: :smiley: :smiley:

Saat 17:31 itibari ile, öncü keşif birimi hedefe ulamış olup, ana kuvvettin intikalini beklemektedir.

_MG_3839.jpg

_MG_3896.jpg

_MG_3901.jpg

Arkadaşlar foto montaj inanmayın çünkü bu kadar güzel olmaması gerekiyor oranın,
yaaa Oğuz hocam,Haldun hocam işmi yaptınız şimdi ve ben niye burdayım,HAY Allahım ya,hay Allahım ya....kahroldum şimdi..ne diyeyim ben...afiyet olsun :'(

herkese iyi eğlenceler diliyorum :smiley:

Merhaba,
Aracımın(kamper) plaka işlemleri pazartesi gününe kaldı.Binek aracımla katılabilirmiyim?İyi akşamlar.Raci Edalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri