Arama sonuçlarınız

1. cygnet

Motokaravan İçin İmalat ve Gezi Ortağı Arıyorum.

Ynt: Motokaravan İçin İmalat ve Gezi Ortağı Arıyorum. Sözünü ettiğim firmanın adı : PİNO KARAVAN idi..

2. cygnet

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Yine güzel bir gece yaşadım , kendi adıma..Evden akşam yemeği yedikten sonra çıkarken elim boş olarak gitmek istemedim.. Herkesin severek yiyebileceği bir şey alıp gideyim de ne alayım diye düşündüğümde aklıma "çıtır leblebi" geldi..Kabuklu bir kuru...
  3. cygnet

KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

Ynt: KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ Geçen sene Köyceğiz'de ki bu kampa giren bir karavancı arkadaşımdan tam tezat yani olumsuz bilgiler almıştım...Şimdi gördüğüm ve okuduğum kadar yalnış bir izlenim edinilmiş ya da geçen yaz sezonunda daha olumsuz bir görünüm mü vardı , karar...

4. cygnet

Karavankoy

Ynt: Karavankoy Özellikleri muhteşem..Önemli olan yolu o tarafa düşürmek..
  5. cygnet

Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? Çeki demiri takıldıktan sonra arabayı muayeneye sokup, onaylatmak ve yeni ruhsat çıkarma işlemleri olacağı için çeki demirinin TÜV'de onay alması üzerinde sıkı durmak gerekir..Ben TÜV'de oldukça terledim...

6. cygnet

Yıka ve cilala...Hiç susuz.

Ynt: Yıka ve cilala...Hiç susuz. Bugün tesadüfen ön tamponda olup da gözden kaçan ve eskidiği için artık bezle ovmakla çıkmayan bir kaka lekesini çıkarmak 1 dk bile sürmedi.. Artık isterse tüm kuşlar bizim arabaya pislesin ;D hiç umurumda değil.

7. cygnet

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Sn Atiladi , Benim görüştüğüm muameleci 200 TL den kapıyı açınca vazcaydım ;D Leventciğim, çekme karavanı da satışa çıkardım..Haziran sonuna dek campervanı kullanacağım..Kısmet olursa Temmuzdan itibaren daha ufak bir çekme karavanla devam edeceğiz..
  8. cygnet

Günlük Fiyat - Nasıl Fiyat Ama..!!

Ferhat bey, indirim mindirim o kampingin kitabında yok...1.Mayıs - 30 Ekim arası fix fiyat.
  9. cygnet

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Hava da muhteşem , Listeye beni de ekleyin... Gelemeyenler bayağı kıskanacaklar. :( Bu gidişle o sahilde kadıköy belediyesi bir kamping açar artık ;D .

10. cygnet

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları "Maltepe buluşmaları" süper bir organizasyon..İlk kimin aklına geldiyse çok yaşasın.. İstanbul gibi beton yığını,yeşilden uzak bir ortamda hafta sonu insanın sevdiği, anlaşabildiği kişilerle bir araya gelip 2 laf edebileceği temiz ,havadar açık mekanların...

11. cygnet

Yeni leke çıkarıcı ürün.

Merhaba.. www.gezenbilir.com ailesinden olmakla birlikte asıl hoby alanım karavan..Bununla birlikte scooter türünde motosiklet de kullandığım için bu bölümde sizlere faydalı olabilecek yeni bir üründen söz etmek istedim. Ürün, 1 bardak su dahi kullanmadan tüm boyalı yüzeylerde...
  12. cygnet

Yıka ve cilala...Hiç susuz.

Merhaba...Bir arkadaşımın tavsiyesi ile alıp , arabamda ki zift ve kuş pisliği lekelerini temizlemede kullandığım , kullanırken de bir bardak kadar bile su kullanmadığım bir sprey ürünü size de tavsiye etmek isterim... Ürünün adı : NOH20. Fiyatı : 20 TL KDV dahil. Firma...

13. cygnet

Susuz temizlik ve cilalama.

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine satın aldığım bir ürünü tanıtmak ve tavsiye etmek istiyorum. Ürünün broşüründen bir bölümü altta göreceksiniz zaten. Karavan, campervan,oto gibi dış yüzü metal,cam ,paslanmaz çelik veya pürüzsüz polyester yüzeylerde , oto tamponu gibi plastik...
  14. cygnet

Günlük Fiyat - Nasıl Fiyat Ama..!!

Gün geçtikçe karavan sevdası büyüyor..İnsanlar doğa ile buluşmanın keyfine varmaya başladılar ve bu sayının sevindirici boyutta arttığına yakından şahit oluyorum.. Piyasaya yeni giren üreticilerin bu pastadan pay almaları ne kadar doğru ise , karavancılara kucak açması...
  15. cygnet

BURSA-TİRİLYE-MUDANYA-ARMUTLU..Mini tur

Ynt: BURSA-TİRİLYE-MUDANYA-ARMUTLU..Mini tur Ertesi sabah Mudanya'da ki motorlu araçların sesi ile erkenden uyandık..Kahvaltımızı halledip , şehir turuna çıktık..Önce ki gün buradan geçerken yol kenarında tabelasını gördüğüm MÜTAREKE EVİ ilk ziyaret etmek istediğimiz yerdi...

16. cygnet

BURSA-TİRİLYE-MUDANYA-ARMUTLU..Mini tur

4-5.Nisan.012/Çarşamba ve Perşembe günlerini kapsayan 2 günlük bir hem iş hem turistik amaçlı gezi için Bursa'dan başlayıp,1 gece Mudanya'da campervanda yatıp, ertesi akşam eve döndük.. Hikayeye başlarken bir başlangıç notunu eklemek faydalı olur sanıyorum.. Çekme karavan, römork ..vs...
  17. cygnet

Taşınır Çantalı Kamp Ocağı

Ynt: Taşınır Çantalı Kamp Ocağı Bu ocağın tüplerinden 5 adet ihtiyacım var. Nasıl satın alabilirim..Ücreti nereye göndereyim.. Lütfen bilgi verirmisiniz.
  18. cygnet

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Merhaba... Altta okuyacağınız hikaye , tarafımdan aynen yaşanmış olup , Nisan/2012 tarhine aittir... Çekme karavan veya tekne römorku çekmek için mutlaka çeki demiriniz olması gerek...Çeki demiri takılması ve bunun ruhsata işlenmesi için pek çok şeyler söylensede hiç...

19. cygnet

katlanır kamping mutfak seti nerede.

Ynt: katlanır kamping mutfak seti nerede. Sayın Diogenes. Verdiğiniz linklerden ilkinin TR de olması ve ürünün işlevsel olması işime yarar gibi görünüyor.. Diğer linkte ki ürünlerin fiyat espirileri yok..Nedeni de şu. Dış ülkeden ürün getirtmede max. limit 75 euro ve USD karşılığıdır.Daha...
  20. cygnet

katlanır kamping mutfak seti nerede.

Merhaba.. Kamp yapılan yerde kullanmak üzere katlandığında 100-120 cm uzunluğunda bir bond çantası gibi olabilen , açıldığında da içinden ocak koymaya uygun bir platformu , yanında veya altında malzeme koymaya elverişli rafları bulunan bir mutfak seti arıyorum..Özellikle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri