katlanır kamping mutfak seti nerede.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cygnet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,788

cygnet

Kamp I
Merhaba.. Kamp yapılan yerde kullanmak üzere katlandığında 100-120 cm uzunluğunda bir bond çantası gibi olabilen , açıldığında da içinden ocak koymaya uygun bir platformu , yanında veya altında malzeme koymaya elverişli rafları bulunan bir mutfak seti arıyorum..Özellikle Türkiye'de , yoksa da Türkiye'ye teslimat yapabilecek bir yurtdışı firması olabilir..

78-D[1].jpg

kamp mutfa??.jpg

Cool-Carry-Canta-Portatif-Masa__41723000_1[1].jpg

Etiketler
Ynt: katlanır kamping mutfak seti nerede.

Merhaba cygnet,
İşinize yarar mı bilmiyorum, bir bakın. Aynı şeye benim de ihtiyacım vardı. Ancak TR deki fiyat çok uçuk geldiği için vazgeçtim.
http://www.unleyen.com/pinfo.asp?pid=836
http://www.cabelas.com/catalog/browse/camping-outdoor-cooking-camp-kitchens/_/N-1100713/Ns-CATEGORY_SEQ_104248980?WTz_l=SBC%3Bcat104795280%3Bcat104754780

Sevgi ve Saygılar...

Ynt: katlanır kamping mutfak seti nerede.

Sayın Diogenes.
Verdiğiniz linklerden ilkinin TR de olması ve ürünün işlevsel olması işime yarar gibi görünüyor..
Diğer linkte ki ürünlerin fiyat espirileri yok..Nedeni de şu. Dış ülkeden ürün getirtmede max. limit 75 euro ve USD karşılığıdır.Daha yüksek bir bedel gümrüğe takılma riski ile karşılaşacağından bu riski alamıyorum..
O nedenle kendimi beklemeğe aldım...İlk şans vereceğim alternatif 1nci linkteki ürün olacak.
İlginize çok teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR