Arama sonuçlarınız

1. O

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Süpermiş valla.. :D Benim Uludağ rotalarını da eklersek gez gez bitmez. :D Elinize ayağınıza sağlık. T5'i ilk görüyorum. İlhan abi keşif sponsoru olmuş galiba. Ayrıca telekkürler bu konu için de.

2. O

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Alabalık tesislerine kadar gitmiştim bir kaç yıl önce. Yolu çok kötüydü. (Sert toprak zemine gömülü sivri taşlar.. Hava yağışlı olsa da çamur derdi olmaz. Ama lastik yarmak, blumum somun, civata gevşetmek ve böbrek taşlarına birebir.)...
  3. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşlar, yasa açık. Motokaravanlar M sınıfı özel amaçlı taşıtlardır. Bknz. Karayolları Trafik Yönetmeliği Madde 5 - 1. http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/20611.html Karayolları Trafik Kanunu Kamp taşıtı: (Ek fıkra: 17/10/1996 - 4199/1...

4. O

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreç aynen bu şekilde işliyor. M sınıfı yolcu taşıma ruhsatlı araçlar 1. köprüden geçer. Öyle olmasa minibüsler de geçemezdi. Karavan da M sınıfı özel amaçlı taşıttır. *M sınıfı: Yolcu nakli N sınıfı: Yük nakli
  5. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Bunu ben de düşünmüştüm gerçekten. Ama asansör mekanizmasını kafamda canlandıramamıştım. İhtiyaç olduğunda iple ya da zincirle asılacak bir sistem düşündüm ama sonra vazgeçtim. Bulaşıklık karavanda cidden...

6. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Eveeet, perdeler de tamam, gelelim sineklik işine. Buraya kadar sabırla bekledim. Bakalım buradan kendime yontabileceğim bir fikir çıkacak mı? :) Sabırla beklemedeyim.

7. O

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Ben bu yumurtanın neye işaret ettiğini biliyorum. Sembolik anlamından kendisi de çıkarabilir aslında ama işine gelmiyor.:D
  8. O

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Haldun'un ne kadar uzun boylu olduğunu unuttun galiba?
  9. O

Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

Ynt: Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması Onore edici yazılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Uzun süre öncesinden bildiğiniz üzere, moderasyon benim için tesadüfen gelişen bir olaydır. Bu görevi Oğuz abime yardım etmek amacıyla ve hatta belki de layıkıyla...

10. O

Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

Dostlarım, Geçen yıllar içerisinde çok güzel bir birliktelik oluşturduk ve birlikte çok güzel işler ortaya çıkardık. Artık neredeyse herkes birbirini tanıyor, tekerlekler dönüyor, birlikte geziler düzenleniyor. Amaçlar, tercihler, yol haritaları artık net olarak önümüzde.. Bugünlere birlikte...

11. O

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Erdal bey, kasdettiğim konu, almak kadar vermesini de bilmek konusudur. Gönül rahatlığıyla bedelini ödediğimiz bir hizmeti almak başka, biriilerinin sırtına yük olmak başkadır. Karşılığını verebileceksek ne ala...
  12. O

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Belli mi olur abi, sprinter semientegre cabriolet modeli karavanınla gelmeye kalkarsın belki? :D

13. O

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ankara Sigorta fiyatı da diğerlerine göre makul. Geçen ay 242 TL.'na yaptırdım. "Zorunlu mali sorumluluk sigortası" fiyatları artık standart binek otomobiller için de eskisi gibi sabit fiyatlar değil. Firmaların fiyat politikaları...
  14. O

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Hahahaha!.. :D Çok güzeldi. Sapanca'da konuşmuştuk. Mehmet hocam nasıl da yakalamış. :D
  15. O

Fethiye Ölüdeniz

Ynt: Fethiye Ölüdeniz Çok teşekkür ederim. Fotoğrafları başka bir yolla (e-posta gibi..) ulaştırmak daha kolay gelirse bana ilettiğiniz takdirde mesajlarınızın içine sonradan yerleştirebilirim. Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkürler.. Aynıları sizler için de geçerli. Bir yerlerde...

16. O

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Dostlar, Birleşmenin gündeme gelmesiyle 19 Mayıs'da gezi beklentisi olduğunun farkındayız. Bu konuda ortaya bir şeyler çıkarmaya çalışacağız. Ancak Ankara ve Ege bölgelerinden yeterli talep gelmediği...
  17. O

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Birleşmenin şerefine, sonraki 7'ye de benden...
  18. O

Fethiye Ölüdeniz

Ynt: Fethiye Ölüdeniz Metin bey, özellikle kamp dışı konaklama tecrübeleriniz nedeniyle sizden çok yararlanacağımızı düşünüyorum. Sizi burada aktif katılımcı olarak görmek çok güzel. Bilgiler için teşekkür ederiz. Çok güzel gelişmeler bunlar. Belki bir kaç fotoğraf ve konaklamaya uygun...

19. O

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Son iki yıldır biz de bilumum doğum günleri ve yıldönümü kutlamalarında ya kamperde ya da karavancı dostlarlaydık. Uğur getirir. ;) Şimdiden kutlarım.
  20. O

4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası

Ynt: 4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası Katılmayı inanılmaz istiyorum ama ben de 19 Mayıs konusunda aynen Haldun'un pozisyonundayım. Üst üste iki hafta bütçemi çok zorlar.. :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri