1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,327
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

supergezgin

Karavan Yönetim
Yer
Konya
Web
www.ukkf.org
Arkadaşlar,

Sizlere daha önceden ön duyurusunu yaptığımız 1. Geleneksel Taraklı Karavan Festivali hazırlıkları önemli ölçüde tamamlanmıştır.

1-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Festival için Belediye Başkanı ve Kaymakam ile, bize gönülden destek veren gazeteci arkadaşımız Şaban Mergül ile birlikte görüştük ve programı ana hatları ile tamamladık. Programda ;

- Çok sesli Türk Müziği konseri
- Anadolu Ateşi benzeri Folklorik Dans gösterisi
- Yerel giysileri sunan bir defile
- Fotoğraf sergisi (Aynı tarihlerde 2. Geleneksel Taraklı Fotoğraf şenliği de düzenleniyor)
- Karagöl Yayla gezisi ve gezide Kuzu çevirme

Taraklı’da 25-30 karavanı bir arada barındıracak bir alan bulamak zor oldu. Futbol sahasının bulunduğu yer (sosyal tesislerinden de faydalanılabilir) şehre daha uzak ve manzara açısından daha kısıtlı. Taraklı girişinde beğendiğimiz, Taraklı’yı panoramik olarak gören alan, daha güzel ve ana yolun hemen yanında. Tercihimizi buraya kullandık. Şehir merkezine yaklaşık 500 mt. mesafede, iniş yokuş aşağı ama çıkış için belki bazı arkadaşlarımız taksi kullanmak zorunda kalabilirler. Belediye Başkanımız burayı düzeltecek, su, elektirik ve seyyar tuvalet temin edecek. İleride bu alanı Taraklı Karavan Parkı olarak da kullanacaklar.

Ümit ediyoruz ki adında karavan olan ilk festivalimiz genişbir katılım ile başarı ile gerçekleşir.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Not : Katılımcı sayısı tahminlerimizden fazla olursa Futbol sahası yanındaki alanda kullanılabilecektir.

Etiketler
Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Erdal bey,

Festivalin başarılı bir şekilde geçmesini temenni ederim. Taraklı Kaymakamı ve Belediye Başkanına karavan parkı desteği için ayrıca teşekkür ederim.
Katılımcı sayımızı belirlemek ve katılım sayısı yüksek olacaksa diğer alanında hızla organize edilmesi için listemizin oluşturulmasının uygun olacağını düşünerek
başlatıyorum.

Katılımcı Listesi

1. Erdal Ötügen İstanbul Iveco Motokaravan
2. Yağmur-Füsun-Cem Babadağ Bursa VW T4 Kampervan
3. İlknur-Mahir İstanbul Jumper Kampervan
4. Derya-Bülent Yazıcı Adapazarı VW T5 Kampervan
5. H.Gökhan Börü İstanbul Boxer Kampervan
6. Mücella-İlhan Kubilay İstanbul Gaz Motokaravan
7. Ayşe-Soner-Dost-Tombiş Ertuğrul İstanbul Gaz Motokaravan
8. Tanju Çallı Adapazarı VW T4 Kampervan
9. Kenan Akca Bolu H.100 kampervan
10. Levent GÜNGÖR İstanbul T4 Syncro Kamper
11. İnsel İnal İstanbul T3 Kamper
12. Birol ANSA İstanbul Semiintegral
13. Uğur ORHAN Antalya İveco Motokaravan
14. Hilmi ATALAY K.Ereğli İveco Motokaravan
15. Serpil-Kemal ÖVER İstanbul Ford Transit Motokaravan
16. Levent (buralpdi) İst.Maltepe Ducato Kamper
17. Burak GÜREL Adana Karavancı Adayı
18. Zeynep-Süreyya KARAGÖZLER Tekirdağ Mercedes Sprinter Kamper
19. Nermin-Ferhat ŞİRİN İstanbul Kia Kamper
20. Merve-Nalan-Cem PEHLİVANOĞLU İstanbul İveco Kamper
21. Firdevs-İlhan GÜNEŞ Bursa VW LT35 Kamper
22. Sema-Tayfur ÇIVGINER Karamürsel Peugeot-Boxer Kamper
23. Ömer AKTAŞ İstanbul Ducato Kamper
24. Mürşide-Mehmet KOLEGE İstanbul VW T4 Kamper

Büyük bir şenlik olarak organize edilmesi çok güzel. Bu kapsamda katılımın 25 - 30 karavandan fazla olacağını tahmin ederim. UKKF camiası olarak organizasyon çabalarınız ve özellikle de yerel yönetimle birlikte "karavan parkı" konusunu gündeme aldığınız için gönülden teşekkürlerimi sunarım.

Gösteriler, konserler, sergiler, defileler.. Bunları sonradan gördüm. Sayfayı açtığımda gözüme ilk çarpan kelimeler "Karagöl" ve "kuzu çevirme" oldu. :smiley: Kuzu çevirme işini epeydir ben de düşünmekteydim ama bildiğiniz gibi teşkilatlı bir hazırlık gerektiriyor. Bunu kaçırmayı gerçekten istemem. Kuzunun yarısını ben yiyip diğer yarısını da Levent abi ve Bülent aralarında paylaşacaklarına göre bu konudaki bütçeyi biraz arttırmak gerekir mi? Doyumluk değil de tadımlık olacaksa katkıda bulunup bütçe oluşturalım. Katkıda bulunursak gönül rahatlığıyla yiyebiliriz. Bu konuda katılımcı dostlarımızın "değirmenin suyu" sorusunu sormalarını istemem. Katılım ücreti olarak payımıza düşen nedir? Dilerseniz listenin devamında hevesli sayısına göre bu konuyu da gündeme alalım. (Bir gün sucuk kardeşliğinin ötesine geçeceğimizi biliyordum :smiley: )

4- 5 haziran tarihlerinde bizde katılırız sanıyorum.... Evlilik yıldönümü Mahir bey'in doğum günü muhtemel ilk karavanlı gezi.... pek çok güzellik bir arada... listeye ilave lütfen Cem bey İlknur-Mahir

Son iki yıldır biz de bilumum doğum günleri ve yıldönümü kutlamalarında ya kamperde ya da karavancı dostlarlaydık. Uğur getirir. ;) Şimdiden kutlarım.

İlk katılan 7 kampçımıza ve katlarına yine yol cd si vereceğim.Belkide vermem kampta gelecek yemeklere bağlı.

Birleşmenin şerefine, sonraki 7'ye de benden...

Kuzu çevirme mi? :eek: Beni de ekleyin listeye :smiley:

Cumartesi gününden katılabilirim.

İlknur hanım ve Mahir beyin aldıkları koyun şenliğe yetişirmi aceba ?(Karavanınız hayırlı olsun)

camper_02' Alıntı:
İlknur hanım ve Mahir beyin aldıkları koyun şenliğe yetişirmi aceba ?(Karavanınız hayırlı olsun)

Hahahaha!.. :D Çok güzeldi. Sapanca'da konuşmuştuk. Mehmet hocam nasıl da yakalamış. :D

Listeye benide klerseni sevinirim

teos' Alıntı:
Gönülden gelenleri de yazıyor musunuz ? :smiley:

Belli mi olur abi, sprinter semientegre cabriolet modeli karavanınla gelmeye kalkarsın belki? :D

Cem,
İş sırasına göre yetişmesi imkansız. Haziran sonu gibi. Bu arada, acaba fotoğraf grupları ile gelebilir miyim diye google'da bakarken DHA' nın haberini gördüm. Basında böyle yer almak
güzel, paylaşmak istedim. UKKF'ye teşekkürlerimle...

http://www.dha.com.tr/hazirliklar-basladi-haber_158857.html

Danıştay iptal ettiği halde, hükümetimizin ısrarı sonucu :mad: yapılacak olan 7. sınıf SBS sınavından dolayı katılamıyor ve sizlere keyifli bir buluşma temenni edebiliyorum.

camper_02' Alıntı:

Mehmet hocam ismini göremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri